Fantastiski! 7 lieliski veidi, kā izskatīties slaidākai, nekā esi patiesībā

1. Melns džemperis ar augstu apkakli

Galvenais, lai apspīlēta ir tikai kakla daļa. Nav neviens labāks veids, kā tikt galā ar tauku rieviņām uz punča, jo šis apģērba gabals taču ir katras otrā ciemiņa uniforma dažādos modes šovos (ne jau visas tur ir tik tievas). Vasarā šo apģērba gabalu var nomainīt pret vīriešu kreklu, tikai neiebāziet to biksēs, galvenais – tam jābūt vienā tonī un vari izmantot arī kādu smalku jostiņu, lai iezīmētu vidukļa līniju.

2. Pareizais meikaps

Galvenais – izcelt vaigu kaulus, izmantojot kādu no smilšu krāsas toņiem, lietot rozā nav vērts, jo, pat ja arī Jums ir ļoti gaiša āda, šis tonis atsvaidzina, bet ne padara vizuāli tievāku. Otrais solis ir akcentēt acis, bet nevajadzētu izvēlies pārāk tumšas acu ēnas, jo tādā veidā Jūs tikai pazaudēsiet savu acu krāsu un acis izskatīsies mazākas, bet vaigi lielāki. Akcentēt lūpas ir vērts tajā gadījumā, ja Jums nav liekā zoda, un noteikti neaizmirstiet par uzacīm – pareizi izvēlēta forma arī spēj padarīt seju nedaudz slaidāku.

3. “Čolka”

Jā, “čolka” spēj slaidināt un, starp citu, arī padara jaunāku – taisna un gara, kas sniedzas gandrīz līdz acīm. Ja Jums ir gari mati un ovāla sejas forma – paeksperimentējiet ar augstajām frizūrām, jo tā efektīvi izstiepj seju, savukārt, ja seja ir apaļa, labāk būtu nesāt matus izlaistus, taču noteikti nelikt tos aiz ausīm.

4. Svārki

Jūsu fasons – trapecveida vai arī ne pārāk šaurs zvanveida, garums – līdz ceļiem, bet materiāls – vidēji biezs, jo pārāk plāni svārki izcels visas Jūsu nepilnības, bet pārāk biezi piešķirs papildus apjomu.

5. Koriģējošā veļa 

Sāciet ar daudzfunkcionālu lietu iegādi – “bodiju” kopā ar apakšbiksēm – šortiem, tādi modeļi i gandrīz katrā apakšveļas veikalā. Galvenais, lai materiāls būtu pietiekami labvēlīgs un bez redzamām vīlēm, labs variants ir arī koriģējošās zeķubikses, kuras var atrast arī grūtniecības preču veikalos, jo zeķubikses, kas domātas topošajām mammām lieliski apspīlē gurnus un ikrus bez jebkāda mazākā kaitējuma.

6. Pareizais papēdis kurpēm 

Jo papēdis ir lielāks, jo slaidākus tas padara Jūsu kāju ikrus, bet, ja papēdis ir smalks, tad ikri izskatās vizuāli daudz lielāki.

7. Iedegums

Melnīgsnējs ķermenis vienmēr izskatās nedaudz slaidāks. Nevajag, protams, pārcepties saulē, taču kvalitatīvs iedegums – tas ir spēks. Vislabākais variants ir lietot sauļošanās krēmus, kas dod pakāpeniska iedeguma efektu.

zelt

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru