Es tevi mīlu, bet… Kā viņa trūkumus izmantot savā labā?

Viņš Tevī neklausās

Tava vīrieša selektīvajai uztverei patiesībā ir daudz priekšrocību. Līdz viņa apziņai nenonāks ne Tavu jauno augstpapēžu kurpju cena, ne stāsts par nejaušu satikšanos ar bijušo draugu. Cilvēks, kurš tik lieliski spēj izslēgt uzmanību, neliksies traucēties arī tad, ja ar savām draudzenēm visu vakaru apspriedīsi seriālu “Ugunsgrēks”.

Viņš ir haotisks

Varbūt Tevi spēs nomierināt fakts, ka 80 procentiem pāru priekšstati par kārtību ir atšķirīgi. Kārtības mīlestība vairāk vai mazāk piemīt katram no mums, tātad arī Tavam mīļotajam vīrietim. Varbūt tā izpaužas cītīgā automobiļu modelīšu kolekcionēšanā, darbu saraksta sastādīšanā un izpildīšanā vai akciju portfeļa pārvaldīšanā. Izmanto šos viņa slēptos talantus un uztici viņam, piemēram, iepirkumu saraksta sastādīšanu vai visu dzīvokļa rēķinu kārtošanu – lietas, ko Tev pašai darīt nav ne mazākās vēlēšanās, jo Tu tik un tā turpināsi vākt viņa kreklus un zeķes, toties pa visu šo burzmu Tu pavisam mierīgi vari nozūmēt viņa šausmīgo kreklu ar Havaju salas motīviem!

Viņš ātri apvainojas

Mīļotā vīrieša ātrā apvainošanās patiesībā padara viņu ļoti vērtīgu. Šāda tipa vīrieši ir ļoti jūtīgi un emocionāli, arī saskarsmē ar citiem cilvēkiem, piemēram, ar Tevi. Viņš vienmēr padomās, ko un kā pateikt, lai Tevi neaizvainotu. Esot kopā ar šādu vīrieti, Tu jutīsies patiesi mīlēta un lutināta!

Viņš ir skops

Priecājies, jo Tev nekad vairs nebūs jāuztraucas un jārūpējas par naudu – to Tavā vietā darīs viņš, bet jokus pie malas – šo jautājumu Jums tomēr vajadzētu nopietni pārrunāt, jo attieksme pret naudu bieži vien tiek ieaudzināta jau ģimenē un sakņojas dziļi personīgo vērtību sistēmā. Nodrošini savu finansiālo neatkarību, atverot personisko kontu, bet Tu noteikti jebkurā gadījumā priecāsies, kad Tavs vīrietis būs atradis lētāko interneta pakalpojumu sniedzēju un citus izdevīgus piedāvājumus, kas ļaus ieekonomēt Jūsu ģimenes kopējo budžetu!

Viņš ir gļēvs

Šis vīrietis uz atrunu izdomāšanu nav mudināms, šajā ziņā viņu nepārspēs neviens! Lieliski! Labas atrunas taču var noderēt jebkurā situācijā! Tev negribas iet uz garlaicīgu prezentāciju?! Lai viņš izdomā kādu iemeslu, piezvana un atsaka! Vēl viens pluss šī vīrieša labā ir tas, ka viņš nekad nerunās Tev pretī!

Viņš ir mačo

Esot kopā ar šāda tipa vīrieti, Tu vari atļauties būt sievišķīga. Izmanto viņa vīrišķību. Liec, lai smagos iepirkuma maisiņus nes viņš. Vienmēr pagaidi, kamēr viņš atvērs Tev durvis un palaidīs Tevi pa priekšu. Priecājies, ka kredītkarti restorānā viņš izvelk ātrāk, nekā Tu spēj samirkšķināt acis, un smaidot pieņem viņa dāvātos milzīgos puķu pušķus. Tev nav iemesla skumt – psihologi ir izpētījuši, ka krīzes laikos šāda tipa vīrieši ir pieprasītāki nekā jebkad, jo kopā ar šādiem vīriešiem mēs jūtamies pasargātas.

Viņš ir kautrīgs

Labā ziņa ir tā, ka šis vīrietis pilnīgi noteikti nav brunču mednieks, tāpēc Tu vari priecāties, ka ballītēs Tev nebūs viņam jāskraida pakaļ ar laso. Kāpēc gan saskarsmē ar citiem cilvēkiem Tu viņam nevarētu nedaudz palīdzēt?! Un vēl kas – nebaidies viņam atklāt arī to, kas Tev nepatīk! Ideāli piemērota vieta šādai sarunai būs restorāns vai parks, tad no scēnas Tev pilnīgi noteikti nebūs jābaidās!

Viņš ir pedantisks

Šāda tipa vīrietim jāļauj izplosīties, piemēram, vannas istabā ar zobu birstīti tīrot flīžu starpas, jo teiciens, ka katram trūkumam ir arī savi plusi, uz pedantiskiem cilvēkiem attiecas vistiešākajā veidā. Tev tikai jānorāda, ka ir vietas, kur viņam ar savu kārtības mīlestību labāk nejaukties!

Viņš ir greizsirdīgs

Ir diezgan neticami, ka šis vīrietis varētu spert sānsoļus, jo visu savu uzmanību viņš ir pilnībā koncentrējis uz Tevi – izmanto to savā labā! Ja pēc Tava lūguma paskatīties, kas tur tā klab zem Tavas mašīnas motora pārsega, viņš neizrāda nekādu entuziasmu, sāc skaļi prātot, ka vajadzēs to pajautāt kaimiņam ar zelta rokām. Ir pilnīgi skaidrs, kāpēc dažām sievietēm tik ļoti patīk greizsirdīgi vīrieši – ilgstoši nēsāt mūs uz rokām ir spējīgi tikai viņi, turklāt vīrieša greizsirdība patiesībā ir kompliments!

00

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru