Es esmu oficiants, un es varu atšķirt normālu vīrieti no mudaka pēc 5 pazīmēm

  1. Viņš izmetas pa visu krēslu. 

Pēc cilvēka pozas var daudz ko pateikt par pašu cilvēku. Un, ja viņš kaut kā nevērīgi izmetas uz krēsla, dīvāniņa vai krēsla pie jūsu galda, tad viņš vienkārši neciena ne jūsu tikšanos, ne jūs. Viņš neizturas cienīgi un neparāda, ka ir patiešām ieinteresēts un uzmanīgs pret jums.

  1. Ja viņš uzvelk iešļūcenes un T-kreklu.  

Es saprotu, ka mēs nevaram visu laiku staigāt kā Džeimss Bonds, bet, ja tas ir jūsu randiņš, it īpaši kādā iestādē, tad viņam ir jāpacenšās izskatīties labi, kā noteikti to izdarījāt jūs.

  1. Viņš ir izvēlīgs pret ēdienu gluži kā mazs bērns.

Nav nekā briesmīga tajā, ja viņš ir gardēdis. Bet, ja jūs jau esat atnākuši uz restorānu, un tur pēkšņi izrādās, ka nav tas, ko viņa sirds vēlas, viņam pret to ir normāli jāattiecās, lai izvēlētos kaut ko vienkāršāku. Ja viņš kļūst pārāk izvēlīgs, tad iespējams, ka šī īpašība viņam raksturīga ne tikai attiecībā uz ēdienu.

  1. Viņš aizved jūs uz lētu kafejnīcu. 

Ja vien viņš nav iebraucējs, tad tas, protams, ir slikts tonis. Var jau būt, ka tā ir viņa mīļākā vieta – ieskrietuve, – un tas vien jau daudz ko par viņu pasaka. Varbūt, ka viņš dzīvo tepat blakus, un viņš mērķis ir ātrāk jūs piedzirdīt un aizvest pie sevis uz mājām.

Avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru