Ēdiens, kas taukus sadedzina gaismas ātrumā: ēd, baudi un tievē!

Pagatavošana

1.Nomazgā baklažānu, nogriez galus. Sagriez 1cm biezos gredzenos un ieliec aukstā, sālītā ūdenī uz dažām minūtēm, lai tiktu vaļā no rūgtās garšas.

2. Izņem baklažānus no ūdens, nosusini uz papīra salvetes. Pa to laiku uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2

3. Ķiploku sasmalcini un apcep augu eļļā, līdz tas ieguvis zeltainu krāsu.

3

4. Pievieno ķiplokam sasmalcinātu baziliku, mazos kubiciņos sagrieztu tomātu un sautē līdz gatavībai.

4

5. Izkārto baklažānus uz cepamplāts, apber ar provansas garšvielām un cep cepeškrāsnī 20 minūtes.

5

6. Pēc noteiktā laika izliec uz baklažāniem tomāta maisījumu, apber ar sieru un cep cepeškrāsnī vēl 10 minūtes.

6

Rezultātā sanāk mini picas ar apetītelīgu siera garoziņu. Un kurš teica, ka diētisks ēdiens nevar būt ārkārtīgi garšīgs!

LASI VĒL: Visi ir sajūsmināti par šo recepti. Cepti baklažāni, bet garšīgāki par sēnēm…

Labu apetīti tev un taviem draugiem! Un, starp citu, neaizmirsti viņiem parādīt receptīti.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru