Dzimšanas gada numeroloģija: uzzini savas dzīves scenāriju

1

Šiem cilvēkiem pastāvīgi jākontrolē savas emocijas. Liktenis aicina viņus izrādīt savaldību un paškontroli. Bieži vien šiem cilvēkiem visas rūpes un raizes rodas viņu pārlieku lielās emocionalitātes dēļ, turklāt viņiem objektīvi vajadzētu izvērtēt arī savas spējas un iespējas, jo tieši tiekšanās pēc panākumiem novedīs šos cilvēkus līdz vēlamajiem rezultātiem.

2

Šie cilvēki bieži vien atrodas uz labā un ļaunā robežas, nevarēdami īsti noteikti, kā pusē tad viņi ir, tāpēc viņiem tiek rekomendēts nekrist galējībās, bet gan pacensties rast līdzsvaru.

3

Šiem cilvēkiem vajadzētu rūpīgāk apdomāt to, ko viņi saka, kā arī to, kā rīkojas. Viņiem noteikti nav ieteicams meklēt vieglāko risinājumu, bet gan izvēlēties pareizāko un godīgāko ceļu, liekot lietā visas pūles, lai sasniegtu savus nospraustos mērķus.

4

Šie cilvēki bieži vien cieš sava naivuma un ilūziju dēļ, tāpēc viņiem vairāk būtu jādomā par visām ikdienišķajām lietām. Nav vērts tik bieži klausīties savā intuīcijā, Jums ir jāvadās pēc tā, ko saka prāts.

Lasi vēl: Lamuvārdu horoskops kā tu lamājies atbilstoši savai Zodiaka zīmei

5

Šiem cilvēkiem daudz nopietnāk vajadzētu izturēties pret visiem saviem lēmumiem un darbībām. Viņiem ļoti būtiski ir saprast to, ka nākotni viņi būvē šeit un tagad, turklāt paši savām rokām.

6

Šiem cilvēkiem visa mūža garumā ir ieteicams tiekties pēc pilnības. Viņu dzīve ir kustība, tāpēc, ja viņi apstāsies un neturpinās sevi pilnveidot, var ļoti daudz ko zaudēt.

7

Šiem cilvēkiem ir lemts radīt. Daba viņus ir apveltījusi ar unikāliem talantiem, kurus viņiem noteikti vajadzētu attīstīt, pretējā gadījumā viņu liktenis kļūs neciešams.

8

Šiem cilvēkiem vajadzētu novērtēt garīgās vērtības, nevis materiālās. Pat tad, ja viņi tiecas pēc panākumiem finanšu jomā, no viņu dzīvēm nevajadzētu pazust līdzjūtībai, žēlsirdībai, mīlestībai pret dabu un mākslu.

9

Šiem cilvēkiem liktenis ir sagatavojis ļoti nopietnus pārbaudījumus, tāpēc dzīve viņus bieži vien liks izvēles priekšā: labais vai ļaunais? Pirms izdarīt izvēli, šiem cilvēkiem noteikti būtu jāatceras tas, ka, ja viņi izvēlēsies ļauno, tas var atnest kaitējumu ne tikai viņiem pašiem, bet arī apkārtējiem.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru