Dubaijas iedzīvotājs izšķīrās ar savu sievu 15 minūtes pēc sarakstīšanās.

Tā, kāds jauns arābs, vienojies par kāzām, no sākuma nākamajam sievastēvam samaksāja pirmo daļu summas- trīsdesmit ar pusi tūkstošus dolāru. Otru daļu viņam vajadzēja samaksāt uzreiz pēc kāzām. Tikai izpratne par jēdzienu „tūlīt pēc kāzām” vīriešiem izrādījās nedaudz atšķirīga.

Kad beidzās svinīgā ceremonija, jaunais pāris izgāja no tiesas nama. Viņi taisījās doties uz restorānu, bet ceļu aizšķērsoja jaunās sievas tēvs. Viņš pieprasīja, lai „jaunizceptais” vīrs samaksā atlikušo summu nekavējoties.

Jaunais vīrietis paziņoja, ka tādu naudu sev līdzi nenēsā. Bet nepieciešamā naudas summa atrodas viņa automašīnā. Tad līgavas tēvs pieprasīja, lai viņam atnes izpirkumu par meitu. Znots atbildēja, ka tūlīt arī pats atnesīšot, bet sievastēvs pieprasīja, lai viņš paliek kopā ar viņu un pēc naudas uz automašīnu aiziet kāds no viņa draugiem vai radiniekiem.

Viss šis incidents notika kāzu viesu acu priekšā. Jaunajam vīrietim šāda rīcība likās nekaunīga. Tika grauts viņa prestižs gan sievas, gan visu paziņu priekšā. Tas viņam šķita pazemojoši, un pat aizskaroši.

Tad viņš atrada, pēc viņa domām, vispiemērotāko izeju no šīs situācijas. Viņš vienkārši pagriezās un aizgāja atpakaļ uz tiesu. Šeit jaunais cilvēks paziņoja, ka vēlās izšķirties. Iestādē tika pieņemts viņa iesniegums un laulību izšķīra. Nav skaidrs, kāpēc sievastēvam tik steidzami savajadzējās naudu. Bet paliek fakts, ka viņš sabojāja kāzas un apkaunoja savu ģimeni.

Laulātie bija precējušies 15 minūtes. Redzams, šī bijusi pati īsākā laulība, kāda jelkad ir bijusi oficiāli noslēgta un izšķirta.

Nav zināms, vai znots ar sievastēvu izlīga, vai nē. Un, ja nē, vai jaunais cilvēks atguva savu iemaksāto izpirkuma daļu par līgavu

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru