Britu tests “Kādam darbam jūs esat paredzēti”. Izvēlieties koku un uzziniet!

0

  1. Jūs vienmēr tiecaties būt labākais. Jums ir visaugstākie personīgie standarti un ambīcijas. Jūs nemitīgi cītīgi strādājam, bet jūs neesat egoists. Jūs strādājat, jo patiesi vēlaties padarīt šo pasauli labāku.
  2. Jūs esat samērā sarežģīts cilvēks. Bet cilvēki jūsu klātbūtnē vienmēr jūtas labi. Jūs cienāt gan personīgo, gan arī finansiālo labklājību, bet pēdējo liekat priekšgalā.
  3. Jūs viegli veidojat attiecības ar cilvēkiem, jo jūs esat atsaucīgs un saprotošs cilvēks. Jūs klausāties uzmanīgi, bet bez nosodījuma. Jums ir patiesi patīkami palīdzēt cilvēkiem.
  4. Jūs esat nepārspējams domātājs. Jūsu domas un idejas ir jūsu vislielākā vērtība. Jums patīk apspriest personīgās teorijas un uzskatus. Jūs bez grūtībām saprotaties ar tiem, kuriem patīk domāt un mācīties. Jūs nekad nebūsiet virspusējs.
  5. Jūs, tā teikt, esat noturīgs pret stresu, reti satraucaties par niekiem un pat par lielām problēmām. Jūs bieži vien esat diezgan atslābis. Jums patīk labi pavadīt laiku, bet tajā pašā laikā jūs nenovirzāties no sava ceļa. Jūs esat pārliecināti, ka katram cilvēkam šajā dzīvē ir savs dzīves “maršruts”.
  6. Jūs esat atbildīgs cilvēks, kuram patīk un izdodas rūpēties par citiem. Jūs esat ļoti neatkarīgi. Jūs zināt, ko gribat, un nekad nebaidāties iet pretim savam mērķim.
  7. Jūs esat ļoti valdzinošs, spilgts un asprātīgs cilvēks. Jūs cilvēkos izraisiet uzticību, un jūs esat optimisma pilni. Vienlaicīgi jums ir ārkārtīgi nepieciešama apbrīna un atbalsts no tiem, kuri ir jums blakus.
  8. Jums piemīt augsts intelekts. Dažu šī tipa pārstāvju intelektuālais līmenis sasniedz 145 punktus IQ un pat vairāk, kas tiek uzskatīta par ģenialitātes pazīmi. Jūs esat dzimis nodokļu jurists.
  9. Jūs esat emocionāls un intuitīvs cilvēks. Jūsu radošā pieeja un dabas dotā ziņkārība vislabāk tiek realizēta intelektuālā īpašuma jomā.

Ja jūs izvēlējāties vairākus variantus, tas ir pilnīgi normāli. Jo daudzi no mums darbā pilda vairākas funkcijas uzreiz. Bet briti pieļauj, ka tādam cilvēka patīk savs darbs plašākā izpratnē, un viņš var labi sevi pierādīt dažādos amatos.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru