Atrasts neaptverams daudzums marihuānas, ļoti dīvainā vietā!

Policijai tika ziņots par aizdomīgām darbībām noliktavas apvidū, kad viņi tur ieradās, atklājās, ka šī patiesi nebija parasta avokado masas noliktava. Ilizanas štata policija atrada gandrīz tonnu marihuānas, kura tika paslēpta maisos, kur atradās saldēta avokado masa. Tās vērtība ir lēšama ap 10 miljoniem dolāru.

1

Tomēr, šie nav vienīgie asprātīgākie noziedznieki. Daži narkotiku izplatītāji ir mēģinājuši slēpt kokaīnu gliemežvākos un ugunsdzēšamajos aparātos. Savukārt, vēl cits noziedznieks vēlējās sagaidīt sūtījumu no Taizemes, kur viņam tika sūtīts opijs ievietots ziepēs. Kāds “gādīgs” tēvs, kad viņa mājā bija ieradusies policija, centās noslēpt kokaīna maisiņu bērna netīrajās autiņbiksītēs, lieki piebilst, ka tas neizdevās.

View image on Twitter

Kāda sieviete Oklahomā bija aizturēta par narkotiku lietošanu publiskā vietā, bet tās vēl nav stāsta beigas, jo izrādījās, ka viņa ir noglabājusi savā dibenā metamfetamīnu un ieroci savā vagīnā. Cita sieviete savu vagīnu bija izmantojusi citiem nolūkiem. Kad šī sieviete tika ievesta policijas iecirknī uz nopratināšanu, tad policists pamanīja, viņas jocīgo gaitu. Tad sieviete tomēr atzina, ka viņas dzimumorgānos ir paslēpts kokaīns. Pēc pāris stundām sieviete jau bija izspiedusi 36 plastmasas maisiņu, pildītus ar kokaīnu.

dzent

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru