Aizmirstiet par galvas sāpēm!

2.metode: sīpolu sula un medus

Nepieciešams izspiest trešdaļu glāzes ar sīpolu sulu, sajaukt to ar glāzi dabīga medus. Ārstnieciskais maisījums jālieto trīs reizes dienā pa tējkarotei, pusstundu pirms ēdienreizes. Šis maisījums ne tikai attīrīs asinsvadus, bet arī stiprinās jūsu imunitāti.

3.metode: dabīgās sulas

Katru dienu pusstundu pirms pusdienām un vakariņām izdzeriet pa pusglāzei granātābolu sulas (pamīšus ar ābolu un burkānu sulu) – izvēloties sulu veikalā, pievērsiet uzmanību tam, lai sula būtu maksimāli dabīga, vai arī izmantojot sulu spiedi, pagatavojiet to paši.

4.metode: diždadža uzlējums

Termosā aplejiet ar verdošu ūdeni sauju (apmēram 10 grami) izkaltētu diždadža sakņu. Ļaujiet tam nostāvēties 8-10 stundas, pēc tam izkāsiet un nolieciet vēsā vietā. Lietojiet ārstniecisko uzlējumu pa četrām ēdamkarotēm pusstundu pirms brokastīm. Ārstēšanās kurss – 1 mēnesis.

5.metode: ieteicamie produkti

Vispārējai organisma atveseļošanai un asinsvadu attīrīšanai vēlams katru dienu pusstundu pirms brokastīm apēst vienu mandarīnu, sauju rozīņu un grieķu riekstu, pēc 15-20 minūtēm izdzert glāzi ūdens sajauktu ar vienu tējkaroti medus un vienu šķēlīti citrona, un, pēc vēl 10-15 minūtēm, variet ķerties pie brokastīm.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru