Ābolu etiķis atbrīvos no šīm 10 slimībām. Ļoti efektīvs līdzeklis!

Dzeriet glāzi ūdens, kam pievienota 1 tējkarote ābolu etiķa, ja jūs esat izsalkuši, lai novērstu problēmas ar lieko svaru un miegainību.

Ņemiet 1 ēdamkaroti ābolu etiķa ar 1 glāzi silta, attīrīta ūdens, samaisiet un dzeriet 1 stundu pirms miega, lai ārstētu kuņģa skābumu.

Ņemiet tējkaroti organiskā ābolu etiķa, kas pievienots krūzītei silta ūdens, dzeriet pirms miega, lai nomierinātu sāpes kuņģī.

Žagas mazināt palīdzēs 1 tējkarote organiskā ābolu etiķa kopā ar pusglāzi silta ūdens.

Ābolu etiķim piemīt spēcīgas antibakteriālas īpašības, kas ātri likvidē sāpes kaklā. Ņemiet 1 tējkaroti ābolu etiķa + 100 ml silta, tīra ūdens stundu pirms gulētiešanas, un vēlreiz pēc pusstundas. Pēc tam izdzeriet 1 tējkaroti + 100 ml silta, tīra ūdens tieši pirms miega.

Ābolu etiķis ir bagāts ar augstu kālija saturu, kas var nomierināt sāpes kājās, jo šī minerāla trūkums ir viens no galvenajiem šo sāpju iemesliem. Pievienojiet 2 ēdamkarotes šī etiķa glāzei silta, tīra ūdens un dzeriet to pirms miega. Pēc pāris naktīm sāpes būs pilnībā likvidētas.

Ābolu etiķis veiksmīgi cīnās ar alerģiju. Tāpēc dzeriet tējkaroti etiķa ar glāzi silta, tīra ūdens un dzeriet to stundu pirms miega.

Ābolu etiķis efektīvi atbrīvo no baktērijām, kas izraisa nepatīkamu smaku  un piegaršu mutē.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru