Ielūgums: Aicinājums apmeklēt vēsturisko autobusu parādi

Šī gada 3.septembrī Rīgā norisināsies vēsturisko autobusu parāde, ko organizē starptautiskais pasažieru pārvadātājs “Lux Express”. Autobusi mūsu galvaspilsētā ieradīsies no Tallinas, lai atzīmētu jubilejas reisa Tallina – Rīga – Tallina vēsturisko atklāšanu. Parāde sāksies plkst. 12:30 no Dailes teātra. Pasākuma laikā tā viesiem būs iespēja doties braucienā ar kādu no parādes autobusiem.

Pasākuma laikā notiks piecu vēsturisko autobusu prezentācija – parādes apmeklētāji varēs aplūkot dažādu vecumu restaurētus autobusus, no kuriem vecākais ir no pagājušā gadsimta sešdesmitajiem gadiem. Vakara noslēgumā ikviens interesents ir aicināts uz Rīgas Starptautisko autoostu, lai dotos izbraukumā pa Rīgas centra ielām ar kādu no autobusiem.

“Man prieks, ka reisa Rīga-Tallina-Rīga jubilejā mēs varam piedāvāt iespēju atgriezties pagātnē un izjust vēl nebijušas emocijas, vienlaikus nodrošinot ērtus ikdienas reisus augstākās klases autobusos,” stāsta “Lux Express” Latvija valdes loceklis Krišjānis Reķis.

Mediju ievērībai!

Izbrauciens ar vēsturiskajiem autobusiem ir plānots 3.septembrī plkst. 12:30 no Dailes teātra autostāvvietas. Mediju pārstāvjus aicinām pieteikties dalībai pasākumā, sazinoties ar [email protected] vai zvanot 26143053 līdz 30. augustam.

Pasākums tiks filmēts un fotografēts, un pasākuma laikā iegūtie video un foto materiāli tiks izmantoti publicitātes vajadzībām.

Par “Lux Express Group”

“Lux Express Group” ir starptautiskais autobusu reisu operators, kas piedāvā savus pakalpojumus Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Helsinkos, Baltkrievijā un Krievijā. “Lux Express Group” klientiem nodrošina pieejamus augstas kvalitātes pakalpojumus dažādās klasēs – “Lux Express” un biznesa ceļotājiem īpaši ērtu “Lux Express Lounge” klasi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru