Saki “nē” Nutellai, tā indē jūs un jūsu bērnus!

Ja jums garšo šis našķis – izlasiet!

Brokastis bez Nutellas bērniem liekas neiespējamas. Un ne tikai bērni, arī daudzi pieaugušie “aizraujas” ar šo kārumu. Nutella ir arī viens no tiem  brendiem, kas apgalvo, ka nav veselībai kaitīgs.

Nutellas reklāmā vienmēr stāsta, ka šo produktu droši var uzskatīt par veselīgu, un gandrīz visi arī ir pārliecināti par šo argumentu. Taču realitāte šajā gadījumā ir pavisam citāda. Nutellas ingredienti nav veselīgi, daži pat pārāk kaitē mūsu veselībai.

Iepazīstieties ar šo četru kaitīgo vielu sarakstu, kas ir Nutellas sastāvā un kas atstāj iespaidu uz jūsu veselību.

  1. Soja:

Sojas lietošana nelielās devās ir absolūti nekaitīga jūsu veselībai. Taču mūsdienu pasaulē tās lietošana ir būtiski palielinājusies un tas jau rada kaitējumu veselībai. Lecitīns, kas ir sojas sastāvā, ir kaitīgs mūsu veselībai. Liels sojas patēriņš var radīt tādas veselības problēmas kā anomāls svara pieaugums, problēmas ar vairogdziedzeri, problēmas ar menstruācijām, nogurums un piena dziedzeru vēzis.

  1. Cukurs:

Lielā daļā Nutella produktos izmanto sliktas kvalitātes lēto cukuru, kurā ir daudz pesticīdu. Mūsu organisms tos nespēj atpazīt un tie var radīt daudzus veselības sarežģījumus. Neirotoksīni – tieši tā sauc šos cukurus, var izraisīt smadzeņu šūnu elimināciju, kad tās pārkāpj smadzeņu barjeru. Šie neirotoksīni ir tieši saistīti ar depresiju, autismu, ADHD un migrēnām.

  1. Beztauku piens:

Piens vienmēr tiek uzskatīts par gandrīz vai pašu veselīgāko produktu. Tajā pašā laikā, šo vērtību nosaka piena ražošanas process. Piens, kas tiek izmantots Nutellas ražošanā, tiek slaukts no slimām govīm, kuras, savukārt, ārstē ar antibiotikām. Šim sausajam pienam nav smaržas un tas ir bagāts ar holesterīniem, tāpēc ļoti kaitīgs mūsu veselībai.

  1. Vanilīns:

Tā ir vien no bērnu mīļākajām garšām. Taču tai piemīt neirotoksiskas īpašības, kas veicina galvas smadzeņu šūnu elimināciju. Vanilīns rada serotīnu un mēs kļūstam no tā atkarīgi.

Atcerieties, lai arī Nutella ir ļoti garšīga, taču nebūt nav nekaitīga mūsu bērniem. Pārslēdzieties uz veselīgu mājas ēdienu. Ēdiet pareizi un esiet veseli!

Patika? Padalies ar draugiem!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru