Labākais ieteikums katrai Zodiaka zīmei

Katram no mums ik pa laikam dzīvē pienāk kāds brīdis, kad ir ļoti grūti pieņemt kādu noteiktu lēmumu vai spert svarīgu soli.

Reizēm pietiek vien ar ieteikumu, kas kļūst par ieganstu atrast pareizo atrisinājumu vai ceļu, pa kuru doties. Diemžēl neeksistē viens universāls ieteikums, kas spētu palīdzēt teju ikvienam, jo mēs katrs esam atšķirīgs. Tieši tādēļ zvaigznes katrai Zodiaka zīmei sniedz savu ieteikumu, kas palīdzēs dzīvei būt daudz vienkāršākai.

Auns

Pieņem to, kas ir, atlaid to, kas bijis, un ceri uz to, kas vēl tikai būs.

Jums patīk komandēt un jūs nekad nedosiet savus vadības grožus citiem cilvēkiem. Iemācieties atslābināties un tecēt pa straumei, jo ne visu šajā dzīvē iespējams kontrolēt. Neatgriezieties atkal un atkal pagātnē, jo to nav iespējams izmainīt. Kā savu mantru nemitīgi atkārtojiet: pieņem to, kas ir, atlaid to, kas bijis, un ceri uz to, kas vēl tikai būs.

Vērsis

Nekas, kas stāv uz vietas, uz priekšu netiek.

Jūsu galvenā problēma ir slinkums. Visbiežāk attaisnojat sevi, ka jums trūkst motivācijas vai iedvesmas kāda darba izpildei. Līdzko beidzot pieķeraties klāt darbiem, kļūstat ļoti strādīgi un uzcītīgi. Taču, lai to izdarītu, jums nepieciešams kārtīgs grūdiens vai riktīgs spēriens pa pēcpusi. Tieši tādēļ vienmēr svarīgi atcerēties, ka nekas, kas stāv uz vietas, uz priekšu netiek.

Dvīņi

Ja tas nav pareizi – nedari to, ja tā nav patiesība – nesaki to!

Jūs esat ļoti komunikabls cilvēks, kas ļoti viegli un ātri spēj atrast kopīgu valodu ar apkārtējiem. Diemžēl jūsu vēlme izpatikt citiem var vainagoties ar to, ka cilvēki jūs sāk uzskatīt par divkosi. Vienmēr atcerieties šo: ja tas nav pareizi – nedari to, ja tā nav patiesība – nesaki to!

Vēzis

Neļaujiet emocijām pārņemt veselo saprātu!

Jūs lieliski pārvaldāt savas emocijas un jūtas, tādēļ reizēm jūsu rīcības mēdz būt iracionālas un impulsīvas. Lai gan ieklausīties savā intuīcijā laiku pa laikam ir ļoti veselīgi, neļaujiet savām bailēm un nedrošībai izsist jūs no pareizā ceļa. Nekad neļaujiet emocijām pārņemt veselo saprātu.

Lauva

Pasaule negriežas tikai ap jums!

Jūs esat visīstākie egocentristi. Reizēm esat tik ļoti vērsti tikai uz sevi, ka neņemiet vērā citu cilvēku jūtas. Jā, protams, jūs rūpējaties par sev mīļiem un tuviem cilvēkiem, taču reizēm sava ego dēļ nepamanāt to, kas nu tiešām būtu jāpamana. Centieties būt pret cilvēkiem daudz vērīgāki, jo pasaule tiešām negriežas tikai ap jums.

Jaunava

Augstāk par galvu nav iespējams uzlekt

Jūs esat tiešām talantīgi cilvēki, turklāt, vienalga, atzīstat vai nē, bet esat arī lieli perfekcionisti. Diemžēl dzīvē neviens nemēdz būt ideāls, tādēļ jūsu tieksme būt vienmēr ideālam patiesībā padara jūs par nemitīgu īgņu un kritiķi. Iemācieties priecāties par to, kas jums jau ir. Un vienmēr atcerieties, ka augstāk par savu galvu uzlekt nav iespējams.

Svari

Sekojiet savai sirdsbalsij, taču ieklausieties arī saprātā

Lēmumu pieņemšana nav jūsu stiprā puse. Jūs piesaista daudz dažādu lietu. Bieži mēdzat apsvērt visus “par” un “pret”, jums ļoti grūti ir izvēlēties, tādēļ arī esat neizvēlīgi. Nākošreiz, kad būsiet šādā situācijā, iemācieties vienu vienkāršu formulu: sekojiet savai sirdsbalsij, taču ieklausieties arī saprātā.

Skorpions

Stājieties pretī saviem ienaidniekiem ar smaidu un iznīciniet viņus ar savu labsirdību

Cilvēki mēdz jūs uzskatīt par ļoti atriebīgiem un skarbiem tipiem. Diemžēl tas var negatīvi ietekmēt jūsu attiecības ar apkārtējiem. Naids nespēj dekorēt nevienu cilvēku, taču jūsu nesamierinātībā var prasīt jūsu veiksmi dzīvē. Lai spētu pilnībā atbrīvoties no šī visa, atcerieties, ka ienaidniekiem jāstājas pretī ar smaidu, bet tos iznīcināt spēj jūsu labsirdība.

Strēlnieks

Neviens nezina visas atbildes!

Jūs mēdzat atgrūst cilvēks un attālināties no viņiem. Vienmēr daudz vieglāk ir pataisīt sevi par vēsu viszini. Protams – ir labi, ka sirds dziļumos zināt, kurus cilvēkus drīkst laist sev klāt. Jūs tāpat arī saprotat, ka dzīvē vēl daudz kas jāiemācās. Tieši tādēļ laiku pa laikam nepieciešams sev atgādināt, ka neviens nezina visas atbildes!

Mežāzis

No stresošanas nekas nemainīsies

Jūs vienmēr pārāk traki par visu pārdzīvojat. Ko te vēl iespējams pateikt? Vienkārši iegaumējiet, ka jūsu stresošana un raizes neko dzīvē neizmainīs.

Ūdensvīrs

Atveriet savu sirdi laimei, bet dvēselē ielaidiet gaismu

Jūs esat ļoti ietiepīgi un bieži mīlat palielīties ar savu intelektu. Uzskatāt, ka esat labāki, gudrāki un izcilāki par visiem pārējiem. Ja gadījumā kāds to neatzīst, tad šis cilvēks vienkārši nav gana gudrs, lai novērtētu jūsu ģenialitāti. Neesiet tik augstās domās par sevi! Ja gadījumā kāda cita cilvēka uzskati nesakrīt ar jūsējiem, tas uzreiz nenozīmē, ka kādam no jums nav taisnība. Esiet daudz piezemētāki un atveriet savu sirdi arī citiem cilvēkiem.

Zivis

Reizēm problēmu nepieciešams vienkārši palaist vaļā

Jūs visu uztverat pārāk tuvu sirdij. Pat draugu vienkāršie jociņi jūsu skatījumā var pārvērsties par visdrausmīgāko aizvainojumu. Jums patīk pašiem sevi sakūdīt un censties atrast problēmas tur, kur tās nav – tas nevienam nav vajadzīgs! Atcerieties, ka reizēm vislabāk ir vienkārši palaist vaļā šo problēmu.

Spēja saprast, kas ir un kas nav labs, ir viena no labākajām pasaulē. Ieklausieties zvaigžņu sniegtajos ieteikumos, lai dzīvē jums klātos daudz vienkāršāk!

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru