8 signāli, ka sieviete vairs nemīl

  1. Atcerieties, kā viņa jūs uzrunā.

Kad no sadzīves pazūd pamazināmie, mīļie vārdiņi, kuros mīļotie viens otru sauc, tā ir pazīme, ka jūtas ir pagaisušas. Ja izredzētā sauc jūs vārdā, vai vispār neakcentē uzmanību uz to, kā jūs uzrunā, visticamāk, viņai vienkārši uzspļaut jūsu attiecībām.

  1. Paanalizējiet, vai viņai patīk jūsu humors, vai viņa atbalsta jūs strīdā, vai viņa ir gatava nostāties jūsu pusē konflikta situācijā, lai arī pāri ir neitrāli noskaņota.

Jebkura sieviete savu vīrieti uzskata par pašu gudrāko it visā un gatava iet viņam līdzi kaut uz pasaules malu kā dekabrista sieva.

  1. Izmaiņas sadzīvē arī liecina par negatīvām izmaiņām jūsu ģimenes emocionālajā fonā.

Viņai ir apnicis par jums rūpēties un viņa vairs nesagaida jūs pārnākot no darba ar vakariņām ar trim ēdieniem? Tātad, iespējams, drīzumā viņa vispār jūs vairs nesagaidīs.

  1. Sieviete, kura bez problēmām palaiž savu vīrieti pie draugiem.

Uz pirti, uz bāru ar brāli, uz motokrosa sacensībām – vai nu ideāla sieviete, vai nu sieviete, kurai ir pilnīgi vienalga kur un ar ko jūs esiet.

  1. Sievietes ielaiž savās domās un sirdī tikai tos, kurus mīl.

Ja viņa ir pārstājusi jums uzticēties, uzticēt jums savu pārdzīvojumus un emocijas – jūs viņu esiet zaudējis uz visiem laikiem. Pārstājusi mīlēt vienreiz, viņa vairs nekad jūs neiemīlēs.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru