8 pazīmes, ka tu viņu vairs nemīli

Jūs pārstājāt sarunāties.

Sarunas, tas ir pamats attiecībās, bet tas prasa lielu emocionālo spēku. Tomēr, ja tev liekas, ka jūs negribat piepūlēties, tā ir zīme, ka tava sirds vairs nav iesaistīta šajās attiecībās.

Tevi neuztrauc, ka viņš var būt ar citu.

Reiz tu tik tikko spēji mierīgi palaist viņu uz tikšanos ar draugiem, nemaz nerunājot par draudzenēm un korporatīviem pasākumiem. Tomēr nesen tu saprati, ka tevi nesatrauktu tas, ja saprastu, ka viņam ir cita. Šāda vienaldzība — ir trauksmes signāls. Vienaldzība — sliktāka par naidu.

Tu ar viņu vairs nevari iedomāties savu nākotni.

Kad tu iedomāties savu dzīvi tuvākajos gados, vai tavs vīrietis ir tajā? Vai tu sapņo par ceļojumu vienatnē? Būtiska attiecību daļa — tas, ka jums ir kopīgas nākotnes cerības un gaidas: kad jūs abi vēlaties vienu un to pašu, kad jums ir vieni sapņi un mērķi. 6. Tu esi zaudējusi cieņu pret viņu.

Tā ir viena no galvenajām pazīmēm, ka tev ir notikušas pārmaiņas sirdī. Necieņa nogalina attiecības. Ja tu esi zaudējusi cieņu pret savu vīru, atpakaļ ceļa nav. Kurš gan grib būt ar tiem, kurus neciena?

Viņš pastāvīgi krīt tev uz nerviem.

Tā ir parasta parādība — kad tevi sāk kaitināt viss šajā cilvēkā. Tas, ko agrāk tu nemanīji, vai tas likās tev amizanti, tagad izved tevi no sevis.

Tu iedomājies par to, kā būtu, ja tu būtu no viņa aizgājusi.

Ja tu sapņo par to, ka būt vienai, tad pienācis laiks īstenot šos sapņus. Tavs partneris nav cienīgs, lai tu velti tērētu savu vai viņa laiku vai, atkarībā no tā, kurš ir par iemeslu šādām tavām jūtām.

Tomēr jāatzīmē, ka daudzi ne tikai vienu reizi iemīlas un viss. Viņi atkal un atkal iemīlas savos partneros dažādos veidos. Pat ja tu saproti, ka mīlestības, kāda bija sākumā, vairs nav, vari izveidot jaunu mīlestību, pat stiprāku, nekā sākumā un apzinātāku.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru