8 iemesli: kāpēc mēs zaudējam draugus

Jūs nebijāt patiesi draugi

Daži cilvēki pārāk lielu nozīmi liek vārdam “draudzība”, kaut arī viņu attiecības patiesībā bija vairāk paziņu līmenī. Padomā, varbūt jūs bijāt tikai paziņas?

Kāds no jums uzsāka nopietnas attiecības

Bieži vien draudzība beidzas tad, kad cilvēks ieslīgst nopietnās attiecībās un koncentrējas uz savu ģimeni. Tas ir jāsaprot un uz to nav jāapvainojas.

Viena no jums pateica cietsirdīgu patiesību

Kā īsta draudzene. Tikai otra tam pilnīgi un galīgi nebija gatava. Tev būs taisnība, ja pateiksi, kā ir, bet esi gatava par to samaksāt ar jūsu draudzību.

Tu saņēmi tikai negatīvo

Ir cilvēki, ar kuriem sazinoties, tiek saņemts tikai negatīvais. Tas nav normāli, un tev nav nevienam nekādi pakalpojumi nav jāsniedz. Ja tavā apkārtnē ir tādi, un no viņiem nākošā negatīvā enerģija tevi ietekmē, tad ir pienācis laiks šķirties.

Sociālie tīkli tevi ir apmulsinājuši

Daudzi cilvēki pilnā nopietnībā uzskata, ka “draugi” no sociālajiem tīkliem patiešām ir īsti viņu draugi. Neatkārto līdzīgas kļūdas un nepārspīlē sociālo tīklu nozīmīgumu. Patiesa draudzība ir dzīva un nevis virtuāla.

Daži cilvēki pārāk ātri apvainojas

Neviens nav ideāls, un pat tavi labākie draugi pieļauj kļūdas. Tas, ko mēs uzskatām par nieku, otram cilvēkam var būt pilnībā nepieņemams. Dažreiz mēs draugus zaudējam nejēdzīgu aizvainojumu dēļ, bet tāda ir realitāte!

Vienai no jums tas vairs nav vajadzīgs

Cietsirdīga patiesība: daži cilvēki draudzējas ar tevi tikai tik ilgi, kamēr tas viņiem ir izdevīgi. Iemācies atšķirt cilvēkus, kuri tevi uzskata par savu draugu tikai tāpēc, ka viņiem tas ir izdevīgi.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru