7 triki, kā izskatīties izsmalcināti un dārgi, ja tam nav ne laika, ne naudas

3. Žaketes un bleizeri – turpmāk tavi labākie draugi

Žaketes un bleizeri ir vienkārši, klasiski apģērbi, kas jebkuru tēlu padarīs stilīgu un “dārgu”. Koptēlam kā viens, tā otrs piešķir izsmalcinātu, ieturētu un elegantu izskatu.

4. Nepārspīlē ar zīmoliem

“Kliedzoši” Channel, Gucci, Versace, Dior un citi logotipi nepadarīs jūsu apģērbu vai apavus “automātiski” dārgā izskatā – tieši otrādi, ja tie būs pārāk uzkrītoši, radīs pretēju efektu. Stilisti iesaka izvēlēties zīmolu apģērbu, apavus un aksesuārus samērīgi: izvēlieties atturīga dizaina kleitu vai baltu T-kreklu un papildiniet šo tēlu ar kvalitatīvu zīmola somiņu vai klasisku, dārgu jostu. Nav “jāapbruņojas” zīmolos no galvas līdz kājām, lai izskatītos dārgi!

5. Neaizmirsti par aksesuāriem

Paralēli apaviem, jostās un somiņām īpaša uzmanība ir jāpievērš aksesuāriem. Eleganti gredzeni, auskari, kuloni un rokassprādzes no zelta vai sudraba – ir lielisks risinājums, lai radītu elegantu un dārgu tēlu.

6. Izvēlies apģērbu neitrālos toņos

Visi baltie, bēšie, melnie, pelēkie toņi ir tavi labākie draugi. Tas, protams, nenozīmē, ka tavā garderobē nevar būt spilgtu krāsu apģērbu vai aksesuāru. Gluži vienkārši elegants tēls neitrālos toņos vienmēr rada dārgu un izsmalcinātu izskatu, kas tev nekad neļaus kļūdīties.

7. Jebkurā tev nezināmā situācijā izvēlies melnu

Ja tev jādodas uz kādu pasākumu, bet tu nezini, kā ģērbties, atceries – melns nekad nebūs kļūda. It īpaši kas attiecas uz melno kokteiļkleitu. Tās vienmēr izskatās eleganti un pie tām ir viegli kombinēt dažādus aksesuārus, apavus un somas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru