7 krūšu formas un tām piemērotākie krūšturi

Tips: Austrumi-Rietumi

1

Jūsu krūtis raugās katra uz savu pusi, tāpēc vajadzīgo formu jums nodrošinās T-shirt krūšturis.

Tips: Atšķirtās māsiņas

2

Jūsu krūtis ir pilnīgākas nekā Rietumi-Austrumi, bet tik un tā kara tiecās uz savu pusi. Labāik izvēlēties plunge style krūšturu modeli, kurš savāks jūsu krūtis kopā.

Tips: Zvanu mēlītes

1

Virspusē krūts ir slaidāka, bet uz leju tās kļūst pilnīgākas.Jums labās derēs full-coverage style krūšturis, kurš piepacels krūtis un atvieglos to ”nešanu”.

Tips: Globusu pāris

2

Krūtis ir ļoti apaļas un vienādas kā augšā, tā arī lejā.Tādas krūtis nevajag savākt, ļoti labi derēs unlined style krūšturi.

Tips: Slaidas un miniatūras

3

Mazs bļodiņas izmērs, krūtis ir drīzāk garas, nekā platas. Labākais būs plunge krūštura modelis, lai savāktu krūtis uz centru un piepaceltu.

Tips: Māsiņas, bet ne dvīnītes

4

Dažāda izmēra krūtis, pat simetriskas formas. Ja atšķirība ir ļoti pamanāma, tad jums vajadzēs krūšturi ar maināmiem ielikņiem, kurus varēs izņemt no tās puses, kur atrodas pilnīgākā krūts.

Tips: Kvintesence

5

Var teikt, ka pašas ideālākās krūtis, nedaudz atgādina lāses formu. Šādām krūtīm var izvēlēties jebkāda tipa krūšturi.

Avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rolands</cite>

    Cicīši visādi ir smuki. Man patīk. Ar katru no šiem pāriem es labprāt aizbrauktu ceļojumā.
    Ceļojums uz Austriju? Vai Parīzi? Romu, Milānu, varbūt pat kur tālāk? Bet varbūt tepat Latvijā? Dzīve ir pārāk īsa, lai brīvdienās sēdētu mājās. Mosties, celies un dodies ārā. Tepat, mūsu skaistajā Latvijā ir vietas, kuras liek elpai aizrauties.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, aizbraukt kārtīgā ceļojumā vismaz reizi dažos gados. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

Pievienot komentāru