5 fen-šui pamatnoteikumi bagātības pievilināšanai jūsu mājoklī

2STĀDĀM NAUDAS KOKU

Bagātības zonā nolieciet keramisku podu vai bļodu ar tā saucamo “naudas koku”, kas simbolizē labklājību. Šai lomai noderēs jebkurš augs ar apaļām un sirsniņveidīgām lapām – jo tās ir monētām līdzīgākas, jo labāk.

Grieztie ziedi arī var būt noderīgi mūsu maciņam. Tās ir dzeltenās krizantēmas. Bet, tikko tās sāk vīt, tad nedomājot metiet tās ārā.

3IZVĒLAMIES KRĀSU

Naudai patīk ne tikai skaits, bet arī krāsa – zaļa, lillā, tumši zila, zelta, violeta un melna. Nav obligāti no grīdas līdz griestiem izkrāsot istabu kā dārgakmeņu lādīti. Pietiek izrotāt dienvidaustrumu sektoru dzīvoklī izrotāt ar atbilstošas paletes toņu priekšmetiem. Tādējādi jūs naudas sektoru aktivizēsiet.  .

4PIEKARINĀ PAKAVU

Tradīcija virs ieejas durvīm karināt pakavu, radās ne tikai senajā Ķīnā, bet vienmēr ir eksistējusi arī pie mums. Pēc tautas paražām telpas iekšpusē to karināja ar “ragiem” uz augšu – pārticībai, bet ārpusē, pirms ieejas – “ar ragiem” uz leju, lai aizbiedētu negatīvo enerģiju un velnus. Ķīnieši to izmanto savādāk – liek uz loga ar “ragiem” uz iekšpusi, piesaistot mājā enerģijas plūsmas.

5IEGĀDĀJAMIES ZIVTIŅAS

Viens no pašiem galvenajiem fen-šui elementiem – tas ir ūdens, kura klātesamība telpā harmonizē enerģijas plūsmu, tai skaitā naudas enerģijas. Visvienkāršākais variants – istabā uzstādīt akvāriju. Turklāt tam nevajadzētu būt pārāk lielam – pārāk liels ūdens daudzums austrumu praksē ir daudz sliktāks par trūkumu. Un ielaidiet tajā zelta zivtiņas. Iespējams, pie vainas ir psiholoģija – ūdenim pašam par sevi ir nomierinoša un atslābinoša iedarbība, tādos apstākļos ir patīkami sakārtot domas un izlemt, kā nopelnīt miljonus.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru