4 Zodiaka zīmes, kurām novembrī visvairāk veiksies mīlestībā

VĒZIS

Tu esi pietiekami mīlošs un harmoniju meklējošs cilvēks, lai iespringtu par sīkumiem. Pēc šī centies vadīties visu novembra mēnesi, nepievēršot uzmanību sīkumiem, bet gan veltot to nozīmīgākām lietām.

Labi sapratīsies arī ar ģimenes locekļiem, viņu vidū uzlabosies garastāvoklis un ar savu pozitīvismu “aplipināsi” arī pārējos.

Brīvajiem Vēžiem novembrī ir visas iespējas iepazīties ar jauniem cilvēkiem, un to vidū atrast arī savu potenciālo partneri. Iespējams, ka tavs jaunais sirdsāķītis tiks sastapts kādā pasākumā, kas saistīts ar izglītību vai karjeru.

LAUVA

Ja pēdējo divu mēnešu laikā attiecībās ir bijušas sava veida domstarpības un nesaprašanās, tad novembra mēnesī situācija krasi uzlabosies. Šķitīs, ka beidzot esat gatavi nedaudz nomierināties un saprast viens otra vajadzības, būsiet kā uz viena viļņa, kur spēsiet visu sabalansēt un padarīt harmonisku.

Brīvajām Lauvām novembris ir īstais laiks, kad veidot attiecības. Savu potenciālo partneri, iespējams, ka sastapsi kādā iestādē, kas saistīta ar darbu vai citiem svarīgiem darījumiem.

Lasi arī : 3 pazīmes, kas liecina, ka jūsu attiecībās nav patiesas mīlestības. Pat, ja liekas, ka esi iemīlējies

JAUNAVA

Šī mēneša trumpji būs mīļums, dāsnums un spontanitāte. Jutīsies kā pusaudzis, kas nesen ir iemīlējies un vēlas izdarīt kaut ko traku sava mīļotā dēļ. Kaut arī Jaunavām šāda veida rīcība parasti nav aktuāla, tieši novembrī šie cilvēki parādīs savu mežonīgo pusi.

Šomēnes attiecībās daudzas lietas, kas tevi ir nomākušas, novelsies kā pāris akmeņi no sirds. Jutīsies atvieglots un ļoti iedvesmots, lai šīs attiecības uzlabotu.

Pateicoties mīlestībai, arī tiem, kuri ir brīvi, visas krāsas šķitīs nedaudz spilgtākas, ēdiens garšos labāk un mūzika liksies daudz baudāmāka nekā parasti.

Sabiedriskas aktivitātes spēlēs pozitīvu lomu, jo novembrī brīvās Jaunavas var iepazīties ar jauniem cilvēkiem, un tai pat laikā nodibināt stipras un ilgnoturīgas partnerattiecības.

SKORPIONS

Būsi gatavs pilnībā nodoties attiecību uzlabošana un to pilnveidošanai, būsi pats gatavs daudz ko upurēt un darīt visu, lai tikai partnerim ir labi, malā liekot savas vēlmes un intereses.

Šomēnes partnerim ieteicams izrādīt īpašu izpalīdzību, iespējams, ka būs zināmas problēmas ar naudu, kur tu spēsi viņam izpalīdzēt. Novembrī reiz izteiktie vārdi būs jāpierāda. Daži Skorpioni šomēnes pat var atzīties jūtās!

Brīvajiem Skorpioniem šomēnes nebūtu ieteicams grozīt citu cilvēku galvas un jaukt prātus! Tiec skaidrībā ar to, ko tu vēlies!

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru