4 iemesli, kāpēc pāriem ir jāguļ vienā gultā

Kopīgas gulēšanas priekšrocības:

1. Vīrieši kļūst laimīgāki

Zinātnieki ir pierādījuši, ka vīrieši, kuri guļ kopā ar sievām vienā gultā ir daudz laimīgāki un apmierinātāki ar dzīvi. Šis ir viens no vienkāršākajiem un pieejamākajiem veidiem, kā padarīt savu vīrieti laimīgu.

2. Ķīmija

Oksitocīns – hormons, kurš padara jūs laimīgākus un ar dzīvi apmierinātākus. Tas izstrādājas tad, kad jūs guliet kopā, pieskarieties viens otram un izrādiet maigumu un mīlestību viens pret otru. Vēl to sauc par laimes un mīlestības hormonu. Kad jums ir liegts šis hormons, tad jūs nespējiet baudīt savu kopdzīvi. Un tas nozīmē, ka jūsu laulība var izjukt.

3. Spēcīga un dziļa saikne

Ja laulātie guļ vienā gultā, tad viņu attiecības veidojas pašas no sevis, bez nopietnas iejaukšanās. Jums būs daudz lielā ka iespēja sniegt kādu padomu otrai pusītei un palīdzēt viens otram, atbildīgākajā brīdī parādīt savas rūpes un mīlestību, kas tikai stiprinās jūsu laulību.

4. Sarunas pirms miega

Pirms jūs iemiegat, jūs variet sarunāties par dažādām tēmām, kas jūs tikai satuvinās un jūs spēsiet viens otram vairāk uzticēties. Šo ieradumu nevajadzētu aizmirst uzreiz pēc kāzām!

Šie 4 kopā gulēšanas iemesli ir ļoti svarīga jūsu kopdzīves sastāvdaļa. Neliedziet viens otru izbaudīt šo kopā būšanas prieku arī nakts stundās. Esat laimīgi!

Avots: tutkryto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">MUDITE</cite>

    JA OTRA PUSITE SPEJ AIZMIGT TIKAI PIE TELEVIZORA KURS SKAN BET BLAKUS GULOSAIS VAR AIZMIGT UN GULET KLUSUMA.TUR ARI VARETU BUT VIENA NO PROBLEMAM.

Pievienot komentāru