36-gadīgā Britnija Spīrsa parādīja dēlus, kuri izauguši jau pavisam lieli

Jāsaka, ka pati Britnija Spīrsa to neuzskata par problēmu. Starp citu, viņas bijušajam vīram, bez diviem dēliem no Britnijas, ir vēl veseli četri bērni no viņa divām iepriekšējām laulībām. Iedomājieties tikai: veseli seši bērni! Tur jau pat miljona nepietiks.

Nesen slavenā dziedātāja nodemonstrēja saviem pielūdzējiem izaugušo dēlu Šona un Džeidena fotogrāfijas. Atgādināsim, ka vienam ir jau 11 gadi, otram – 12. Puiku bildes Britnija Spīrsa publicējusi savā oficiālajā Instagram kontā. Viņa saka, ka zēni ir jau garāki nekā viņa pati, un drīz izaugs vēl vairāk. Pēc sievietes vārdiem, viņa ir laimīga to redzēt.

Jāatzīmē, ka komentāros izvērsusies vesela emociju vētra. Fani cits caur citu ņemas apspriest Britnijas Spīrsas dēlus. Pārsvarā visas atsauksmes ir glaimojošas: gan uzteic zēnus, ka tie ir tik skaisti un kopti, gan viņu mammu, par to, ka viņa atrod laiku saviem bērniem.

Ir zināms, ka neskatoties uz blīvi noslogoto grafiku, Britnija Spīrsa regulāri velta laiku saviem dēliem. Bez koncertturnejām un darba pie studiju ierakstiem, sieviete aizraujas arī ar sportu. Tāpat trīsdesmitsešgadīgajai Britnijai pašlaik ir attiecības ar divdesmitčetrgadīgu jauno cilvēku.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru