3 Zodiaka zīmes, kuras ir visuzticīgākās savam partnerim- visretāk krāps viņus

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji dzīves laikā būvē paši savu pili, kas visbiežāk ir tieši „mājas” gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē. Viņi var šķist kūtri un neizlēmīgi, taču tas ir tikai līdz brīdim, kad Vēzis saprot pārmaiņu nepieciešamību. Neatkarīgi no tā, ka Vēzis beigās var pieņemt arī drosmīgu lēmumu, viņš reti kad rīkosies tā, lai sāpināti savus tuviniekus, jo viņam ir svarīga drošība un mājīgums pašam savā pilī. Visbiežāk viņš mēģinās atrisināt iekšējās attiecību problēmas, nevis tās ignorēs un metīsies citos apskāvienos. Tālāk par flirtu ar svešinieku Vēzis reti, kad tiek. Pat tad, kad attiecībās ir nopietnas problēmas un tās nav apmierinošas, Vēzis nevēlas zaudēt pamatu zem kājām- vieglāk pieciest un samierināties. Viņš ir arī privātīpašniecisks, tāpēc ir grūti atteikties no cilvēka, ar kuru ir saistījušās cerības un ilūzijas par nākotnes skaistumu. Ja kaut kas nestrādā, tas nenozīmē, ka uzreiz no tā ir jāatbrīvojas, savukārt emocionalitāte un jūtīgums piebremzē Vēzi uz riskantām situācijām, ar ko saistās krāpšana.

Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji pa īstam iemīlas ļoti reti. Un, ja reiz tas ir noticis, tad viņi tiecas saglabāt to, kas ir. Vēršiem ir svarīgs ģimeniskums un mājīgums, viņi ir īsti saimnieki savā mājā. Varbūt reizēm pārāk slinki un grūti iekustināmi, taču, ja reiz apprecējušies, tad pa kreisi nešļūks. Un, varbūt pat ne tāpēc, ka viņus neinteresētu pretējais dzimums- flirts un koķetēšana ir iespējama, taču lai reāli sāktu visu no jauna un veidotu jaunas attiecības no nulles…. pārāk sarežģīti un daudz prasoši. Vērsis nepieņem straujus lēmumus, un krāpšana emociju uzplūdā viņiem nav raksturīga. Izņēmumu gadījumos tas var notikt, taču pie nosacījuma, ja Vērsis pats uz to iet- jo redz to, kā vienīgo iespēju, lai izbeigtu jau esošās attiecības. Taču, viņi nemīl riskēt, un krāpšana ir diez gan liels risks pazaudēt to, kas Vērsim jau ir.

Lauva

Šai Zodiaka zīmei krāpt pa īstam, traucē lepnums un bailes, ka viņi pazaudēs cieņu citu cilvēku acīs. Jā, koķetēt, flirtēt viņi var uz nebēdu. Tas pat ir viens no veidiem, kā Lauva apmierina savu vēlmi pēc uzmanības. Taču ļoti reti, kad viņi iesaistīsies reālos ārpus laulības sakaros. Varbūt vienīgi aiz aprēķina, vai sajūtas, ka šis jaunais partneris ir īstais un vienīgais. Lai gan, arī tad Lauva gaida, kad viņai izrādīs uzmanību, nevis pati kārsies kādam kaklā. Lauvas mīl savu ģimeni un māju, tur viņas ir karaļi un jūtas ērti. Ja par maz izrādāt uzmanību un nenovērtējiet Lauvas pūliņus, tad viņa var skatīties apkārt, taču arī tas visbiežāk tiek darīts tikai tamdēļ, lai remdētu ievainotā pašlepnuma sāpes, un viss arī beidzas ar skatīšanos, vai sarakstīšanos. Gudri Lauvas parasti ir arī ģimeniski- viņi vēlas baudīt dzīvi ar tiem, kurus mīl, jo tas nozīmē stabilitāti. Un tā kā šī Zodiaka zīme ir fiksētā enerģijas tipa pārstāve, tad tā šķiras reti. Un, kur nu vēl pieļaut iespējamību, ka kāds varētu pamest viņu! Ja attiecības kāds izbeigs, tad iniciatīva visbiežāk nāks no Lauvas, nevis otrādi.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru