3 Zodiaka zīmes, kurām novembrī ir jābūt īpaši piesardzīgām mīlas lietās

DVĪŅI

Tev nevajadzētu atcerēties par iepriekšējo partneri un izdarīt secinājumus par pašreizējo. Tikai tāpēc, ka viņš darīja kaut ko kādā konkrētā situācijā, nenozīmē, ka tavs šobrīd esošais partneris rīkosies tāpat!

Iespējami sarežģījumi un problēmas attiecībās, kuru cēlonis ir sen radies. Svarīgi to visu būs izrunāt pilnībā, un neko no partnera neslēpt. Novembrī par meliem nāksies maksāt dubultā, tāpēc, ja iespējams, tad stāsti tikai taisnību!

Savu lepnumu nāksies vien likt pie malas, ja vēlies, lai esošās attiecības turpinātu pastāvēt. Izrunājies ar savu partneri un piekāpies, lai neradītu liekus strīdus! Mēģini atrast dažādas pieejas, lai atjaunotu dzirksti attiecībās.

Brīvajiem Dvīņiem šomēnes pastāv iespēja kādā pamatīgi “ieķerties”, taču sākumā centies šīs sajūtas apslāpēt un neuzbāzties, jo tas var nomākt otra cilvēka interesi pret tevi!

Lasi arī: Šīs 3 horoskopa zīmes nekad nespēj piedot nodevību

SVARI

Iespējams, ka saskarsies ar vairākām situācijām, kur šķitīs, ka tavs partneris tevī nemaz nav ieklausījies un līdz galam nav sapratis tavu domu, turklāt tevi varētu kaitināt jebkāda bērnišķīga vai bezatbildīga rīcība no viņa puses. Pastāv augsta iespēja, ka novembra mēnesī būsi viegli aizkaitināms, un iemesls tam būs tavs nogurums, negativitāte un jūtība, kuru radījušas citas dzīves sfēras.
Šomēnes attiecībās ieteicams nekoncentrēties uz negatīvajām lietām, un censties maksimāli pievērt acis uz sīkumiem. Tiesa, nevajadzētu izrādīt attieksmi, kas liecinātu par vienaldzību, partneris to var pārprast un mazliet attālināties no tevis.
Lai vai kā, uz notikumiem ieteicams reaģēt pēc iespējas mierīgāk, nedodot īpašu vaļu emocijām. Varbūt skaiti līdz 10?

Tiem Svariem, kas tikai nesen uzsākuši attiecības, var pamainīties domas, un pēkšņi partneris apnikt, vai vienkārši attiecību būšanu nolikt pie malas un pievērsties citām nodarbēm. Ja esi attiecībās, kur savu partneri satiec ļoti reti, tad novembrī var pacelties jautājums, vai maz jēga šīs attiecības turpināt, ja sanāk tik reti tikties.

Lasi arī: Noskaidro, kā citiem būtu jāsadzīvo ar tevi, atbilstoši tavam horoskopam

ZIVIS

Novembrī Zivju zvaigznājā dzimušajām sievietēm ieteicams veltīt izteiktu uzmanību savām attiecībām ar tēvu. Kā viņš pret tevi ir izturējies un kāda ir bijusi viņa attieksme pret tevi? Iespējams, ka tavas pašreizējās attiecības ietekmē šis faktors. Ja tev tēvs ir bijis diezgan attāls no tevis, tad, iespējams, ka tu neapzināti meklē tādus pašus partnerus. Taču, ja tavs tēvs bija izteikti dominējošs, tad varbūt, ka tagad saskaries ar problēmām, kur tavs partneris tevi cenšas kontrolēt, un tu tam pat nepievērs izteiktu uzmanību vai uzskati to par kaut ko normālu. Lai vai kā, novembrī daudzas lietas beidzot saliksies pa plauktiņiem un tu sevi labāk iepazīsi.
Ja jums attiecībās ir bijušas ilglaicīgas problēmas, tad centieties tās maksimāli novērst un bruģēt jaunu attiecību ceļu pa kuru turpmāk iet.

Kā Zivju sievietēm, tā arī Zivju vīriešiem, ieteicams nedaudz izanalizēt savas bērnības attiecības ar vecākiem un pārdomāt, kā nesadzijušās bērnības rētas ietekmē tevi tagad. Iemācies sevi mīlēt! Ja nemīlēsi pats sevi, kurš gan cits to darīs? Svarīgi ir arī neizmantot partneri kā plāksteri, kurš kalpos kā tikai pagaidu variants. Tu vari būt laimīgs un neatkarīgs, esot viens pats!

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru