3 Zodiaka zīmes, kurām nepieciešama vislielākā uzmanība no sava mīļotā

VĒRSIS

Kaut arī stiprs un pacietīgs, taču bezgala emocionāls. Tiesa, savas patiesās jūtas uz āru neizpaudīs un par to nevienam nestāstīs. Pārdzīvo vientulībā un ar savām sirds sāpēm ar nevienu nedalās. Viņš ir ļoti lojāls un tādu pašu attieksmi gaida arī no sava partnera. Tieši tāpēc, ka Vērsis ir tik greizsirdīgs, viņam nepieciešama otrās pusītes uzmanība, kas apliecinātu mīlestību un rūpes. Reizēm var kļūt paranoisks, uztraucoties, ka partneris viņu varētu piekrāpt, reizēm pat bez acīmredzama iemesla. Svarīgi ir likt saprast, ka jums viņš ir vienīgais un jūs neinteresē citi. Viņu ir jāmīl un jālutina, konstanti atgādinot un apliecinot savas jūtas pret viņu.

VĒZIS

Viņi jau pēc dabas ir ģimenes cilvēki, uzturot labas attiecības ar tuvajiem. Mīl bērnus, kā arī lieliski spēj ar tiem apieties teju jebkurā situācijā. Uzmanība no mīļotā cilvēka ir tik svarīga, jo tā liecina par abpusējām jūtām. Vēzis ir ļoti emocionāls un ir visai grūti paredzēt viņa nākamās darbības. Reizēm viņš pieļauj muļķīgas kļūdas, kas var sāpināt sev tuvos, tāpēc citu atbalsts un rūpes viņam ir visai nepieciešamas. Sajūtu un intuīcijas vadīts dodas uz priekšu, bieži vien apjūkot. Tādos brīžos tikai tuvāko atbalsts un uzmanība spēj viņam palīdzēt atgūties un saprast apkārt notiekošo.

ZIVIS

Viņš tik tiešām tic, ka mīlestība ir tas, kas cilvēku var padarīt laimīgu līdz mūža galam. Šī uzskata dēļ bieži vien nākas vilties un palikt ar salauztu sirdi. Viņš ir emocionāls un sarežģīts, bieži vien paliekot nesaprasts. Partnerim jābūt spējīgam saprast viņu un vienmēr būt blakus, neatkarīgi no tā, cik slikti vai labi viņam iet. Jebkura mīļotā darbība, kas darīta no sirds, liks Zivs sirsniņai iemirdzēties. Viņā ir tik daudz mīlestības, viņš otram varētu pasauli nolikt pie kājām. Tieši tāpēc, ka Zivis mīl tik neprātīgi, tiem nepieciešams to pašu saņemt arī atpakaļ, un labākais veids ir saņemot izteikti daudz uzmanības.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru