3 Zodiaka zīmes, kurām decembrī ir jābūt piesardzīgām

AUNS

Nauda un investīcijas ir viena no aktuālākajām tēmām 2016. gada decembrī. Jebkurā vecumā derētu atcerēties, ka nevajadzētu nedz aizņemties, nedz aizlienēt lietas paziņām. Kā arī, ja tu pārvaldi naudas lietas citu vietā, tad vienmēr turi savu un cita cilvēka naudu atsevišķi. Šajā periodā nevajadzētu neko aizdot citiem, jo pastāv liela varbūtība, ka tu nesaņemsi šo lietu atpakaļ; tāpat, ja tu esi ko aizņēmies, sargi šo lietu, jo ar to var notikt kas negaidīts.

Šis būs laiks, kurā dzīves kārtībā var iejaukties neparedzēti apstākļi – tā var būt gripa, vīruss, vai kāds cits ārkārtas gadījums, tādēļ nevajadzētu atstāt visu uz pēdējo brīdi. Negaidi, ka decembris būs kārtības pilns mēnesis, kurā viss notiks kā paredzēts.

ŪDENSVĪRS

Šajos Ziemassvētkos jābūt uzmanīgākam attiecībā uz dāvanu iegādi – jā, mūs visus priecē daudzie dekori un brīnišķīgās atlaides, tomēr šim procesam vajadzētu pieiet ar kritisku skatienu. Neuzķeries uz āķa, iegādājoties kādu preci par it kā pievilcīgu cenu, izrādīsies, ka zem tā slēpjas papildus nosacījumi, par kuriem pat nenojauti – tas it īpaši attiecas uz mobilo tālruņu iegādi un brīvdienu ceļojumiem. Vienmēr pārliecinies, ka precei ir garantija, kā arī, uzzini par naudas atgriešanas iespējām. Pirms ko iegādājies, domā divreiz!

Ir brīži, kuros patiesi var uzzināt, kas ir mūsu draugi, viens no šādiem laika periodiem ir brīvdienas – tu pēkšņi un negaidīti uzzināsi, ko jaunu par cilvēkiem, ar kuriem regulāri tiecies, tas liks pārdomāt vai vispār pazīsti savus draugus.

ZIVIS

Šī gada decembris var būt visnotaļ kaitinošs mēnesis, tev jāsaglabā pacietība un jābūt organizētam, lai sasniegtu to, ko vēlies. Nevilcinies, kā arī neskrien notikumiem pa priekšu.

Šis nav īstais brīdis, lai ko sasteigtu, velti laiku, kas nepieciešams un tad rezultāts būs lielisks. Smags darbs un pūliņi nesīs savus augļus. Īsākā ceļa meklēšana maksās tev labo reputāciju. Savā darbā noteikti ieliec daļu sevis, atrodi savu personīgo pieeju. Šis ir piemērots laiks, lai uzstādītu mērķus 2017. gadam, kā arī atrast pasākumus, ar kuriem sevi atalgot.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru