3 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gads sola ģimenes pieaugumu

LAUVA

Neatkarīgi no jūsu attiecību stāvokļa, Lauvas 2017. gadā izjutīs izteiktu vēlmi iepazīt sevi un savu partneri un attiecības padarīt nopietnas. Daudzi saderināsies, daudzi precēsies, bet citi 2017. gadā ieņems bērnus.

Ja esi attiecībās, tad 2017. gadā tās solās kļūt daudz kaislīgākas, bet tai pat laikā arī stabilākas un nopietnākas. Iespējams, ka sāksiet apsvērt domu par ģimenes pieaugumu, taču, jums ir jābūt ļoti apdomīgiem – vai tas tik tiešām ir kas tāds, ko jūs no sirds vēlaties, spējat atļauties un galvenais – esat gatavi?

SVARI

2017. gads Svariem sola jaunu dzīves sākumu un šis būs piemērots laiks, lai plānotu ģimenes pieaugumu vai vismaz sāktu domāt par grūtniecību.

Lai vai kā, ja jūsu attiecības ir uz izjukšanas robežas, tad bērniņa ienākšana ģimenē tās neglābs, drīzāk otrādi – saasinās situāciju un padarīs notiekošo vēl sarežģītāku.

STRĒLNIEKS

Ja ar savu partneri attiecībās jau esi jau kādu labu laiku, un vēlies tās padarīt daudz nopietnākas, vai arī pāriet nākamajā attiecību fāzē, tad daži Strēlnieki šajā gadā izlems to, ka ir gatavi uzsākt kopdzīvi, daudzi apprecēsies, bet citi sāks domāt par ģimenes pieaugumu. Jums bērniņa ienākšana ģimenē attiecības var padarīt daudz ciešākas!

Tāpat augstas izredzes, ka Skorpioniem un Ūdensvīriem 2017. gadā izdosies tikt pie bērniņa, tomēr, šī zīmēm īpaši jāapsver fakts, vai esat gatavi kļūt par vecākiem, jo bērniņa ienākšana jūsu ģimenē prasīs ļoti daudz pūļu un lielu sevis upurēšanos.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru