3 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk gatavas izpalīdzēt draugiem un līdzcilvēkiem

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir akurāti, mīl analizēt sevi un citus, kā arī vēlas visu padarīt nevainojami. Tieši šī patika pret lietu kārtību un akurātums ir pamatā tam, kāpēc Jaunavai patīk palīdzēt. Viņa labi spēj identificēt sevi ar citu cilvēku sarežģījumiem, viņa saprot, cik grūti tad var būt, tāpēc apzinās, ka ir jāpalīdz. Jaunavām ir dabiski iedzimta vēlme palīdzēt, vai, vismaz būt noderīgam ar savu darbu. Tāpēc daudz Jaunavas izvēlas ar medicīnu saistītas profesijas- jo var palīdzēt. Jaunava ir arī ļoti liels praktiķis, ar racionālu pieeju lietas būtībai. Tas nozīmē, ka praktiskas dabas jautājumi, viņai nesagādā nekādas problēmas. Un, palīdzēšana visbiežāk ir saistīta tieši ar dzīves praktisko pusi. Un, kurš gan labāk tiktu ar to galā, ja ne Jaunava? Arī citi cilvēki Jaunavām labprāt lūdz palīdzību, jo viņi zina, ka šīs zīmes pārstāvis uzticēto izdarīt kārtīgi un kā nākas.

Mežāzis

Varētu šķist, ka ambiciozajiem Mežāžiem nav laika domāt par citiem, taču tā nebūt nav. Mežāzis ir ļoti taisnīgs, un, ja viņš redz, ka pret kādu izturas netaisnīgi- labprāt iesaistīsies un palīdzēs nelaimē nonākušajam. Viņi ir arī čakli, un nebaidās no darba, līdz ar to, slinkums nav iemesls, lai apturētu Mežāzi kāda darbiņa izdarīšanā, un šis darbiņš var būt arī palīdzēšana draugam. Jāteic, ka ar draugiem šai zīmei tā pašvakāk, līdz ar to, īsti varbūt nemaz nav kam palīdzēt, bet, ja kāds Mežāzim to lūgtu, būtu zem viņa goda atteikt tikai tāpēc, ka negribas. Vēl, viņa stirpā puse ir pienākuma apziņa, un tā kā viņš ir arī inteliģents, tad labi saprot, kādas lietas ir jādara attiecīgajā lomā, piemēram, tēva, drauga, vīra… Viņš labi apzinās savus pienākumus un tos arī pilda. Mežāzis jūs nepametīs nelaimē. Viņš varbūt kopā ar jums neraudās un nepiedāvās karstu šokolādi, taču, ja ir vajadzīga  Ja būtu jāizvēlas kāds filmas varonis, kurš labi spēj atainot Mežāža dabu, tad tas būtu Deivids Stethems, jeb filmas „Kurjers” galvenās lomas atveidotājs. Viņš vienmēr nogādā sūtījumu. Un tieši tā pat var paļauties arī uz Mežāzi.

Vēzis

Šī Zodiaka zīme ir ļoti izpalīdzīga pret saviem tuviniekiem un draugiem. Tā kā par īstu Vēža draugu kļūt nemaz nav tik viegli, tad, protams, viņš nav staigājoša māte Marija, kura visiem tā vien grib palīdzēt. Vēzim ir ļoti spēcīga izpratne par to, kas ir ģimene un kādai tai vajadzētu būt. Un, lai gan Vēzim īstu draugu nav ļoti daudz, tie, kas ir- tie tāpat tiek pieskaitīti pie ģimenes. Viņš nekad neatteiks palīdzību, ja būsiet nonācis nelaimē. Tāpat, Vēzim ir svarīgi, lai apkārtējie justos labi, un, ja viņš var sagādāt citiem patīkamas sajūtas kaut kā izpalīdzot, tad noteikti neatteiks. Reizēm, Vēzis ir saskumis Pasaules dēļ, taču pat tad viņš ar savām bēdām nemēģinās uzplīties citiem. Drusciņ kā ēzelītis no Vinnija Pūka, taču piemīlīgāk. Vēža izpratne par vērtībām dzīvē, ir pamats cilvēku patikai pret viņu. Protams, tas viss pie nosacījuma, ja Vēzis vispār ļauj sevi iepazīt.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru