3 viltīgākās zodiaka zīmes, kuru pārstāvji visbiežāk mānās

1. DVĪŅI

Dvīņu daba, kā jau mums visiem labi zināms, ir ļoti duāla un pretrunīga. Viņi no dabas ir apveltīti ar viltību un asprātību, ko apkārtējie bieži vien mēdz dēvēt par divkosību. Tipisks Dvīnis var atrast izskaidrojumu pilnīgi jebkam, pat kļūdainai rīcībai, bet viņa meli būs tādi, ka izklausīsies pēc patiesības. Šīs zīmes pārstāvji ir arī lieliski manipulatori, un tas, vai Dvīnis veiks kaut kādas citiem nepieņemamas darbības, ir atkarīgs no viņa garīgās attīstības līmeņa.

2. SKORPIONS

Ļoti daudziem šī zodiaka zīme asociējas ar viltu, tāpēc Skorpionus bieži vien sauc par nežēlīgiem, negodīgiem un tādiem, kuriem nav nekādu principu, bet, protams, tas tā nav, jo viss ir atkarīgs no konkrētā cilvēka. Dažreiz negatīvā attieksme pret Skorpioniem izriet no tā, ka viņi mīl sarkasmu un nebaidās teikt acīs nepatīkamu patiesību. Skorpioniem ir vēl viena interesanta īpašība – viņus var mīlēt vai ienīst – trešās iespējas nav, tā kā cilvēki, kuri nav spējuši iemīlēt Skorpionus, arī sauc viņus par visviltīgākajiem un mānīgākajiem radījumiem.

3. MEŽĀZIS

Visiem ir zināms, ka Mežāži ir ļoti izturīgi, ietiepīgi un ambiciozi cilvēki un viņi ir aizņemti ar savu mērķu sasniegšanu, bet dažreiz apkārtējie šīs īpašības var sajaukt ar liekulību un viltu. Patiesībā Mežāzis ir ļoti uzticams draugs, viņš Jums būs lojāls, kamēr vien būs pārliecināts par Jūsu draudzību, taču, ja netiek ņemtas vērā viņa intereses, viņš tiks aizskarts un būs spējīgs arī uz kādu viltību, turklāt Mežāži ir ļoti principāli cilvēki, tāpēc kolēģis Mežāzis bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem ļoti viegli nosūdzēs Jūs priekšniecībai, ka slinkojat un slikti pildāt savus pienākumus.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru