3 pazīmes, kas liecina, ka jūsu attiecībās nav patiesas mīlestības. Pat, ja liekas, ka esi iemīlējies

Tu esi kopā ar viņu, jo baidies būt viens

Ja tu esi kopā ar šo cilvēku tāpēc, ka ļoti vēlies būt kopā ar kādu un baidies būt viens, tā nav īsta mīlestība. Tu esi ar viņu, jo nespēj izturēt vienatni ilgāk par divām sekundēm un paniski baidies no tā, ka varētu būt jātiek galā ar dzīvi vienam pašam. Tev vajadzīgs kāds, lai pilnvērtīgi dzīvotu un darītu tās lietas, ko vēlies. Ļoti iespējams, ka tu to nemaz neapzinies. Varbūt tev vajadzēs ieskatīties dziļi sevī, lai saprastu, ka esi atkarīgs no sava partnera. Tev jāsaprot arī tas, ka katru attiecību svarīga sastāvdaļa ir tas, ka tu spēj būt neatkarīga persona no sava mīļotā.

Jūs ilgojaties pēc līdzīgām lietām

Kaut arī jums ir līdzīgas cerības un sapņi, tas obligāti nenozīmē to, ka jūsu attiecības būs pietiekami ilgas un noturīgas, lai jums izdotos kopā sasniegt šos mērķus. Ir svarīgi domāt par to, kādi jūs kopā esat šobrīd, nevis kādi varētu būt nākotnē. Tu būsi daudz laimīgāks, ja spēsi dzīvot kopā ar savu partneri dienu no dienas, izbaudot mirkļus un atnesot viens otram laimi šodien un tagad, pašreizējos brīžos, ko izbaudāt kopā.

Tev patīk kā viņš/viņa liek tev justies

Tikai tas, ka šis cilvēks spēj likt tev justies labi, nav pietiekami, lai dotu labu iemeslu pa īstam viņā iemīlēties. Jā, mēs visi mīlam tās satraucošās sajūtas, ko izjūtam, kad esam nesen satikuši kādu, bet atceries, ka tās ir pārejošas. Noliec visām fiziskajām sajūtām priekšā jūsu draudzību – spēcīga draudzības saite ir galvenais, lai attiecības būtu patiesi veiksmīgas un ilgtermiņā noturīgas.

dzent

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru