2017. gada ultramodernās matu krāsas: katra sev atradīs piemērotu toni!

Ķiršu sarkanais

Protams, ka Ugunīgā Gaiļa gads nav iedomājams bez sarkanās krāsas, un šoreiz mēs runājam arī par matiem. Ogu un sarkanvīna krāsa šogad ir modē. Vispopulārākā oga šogad it tieši mūsu minētais ķirsītis. Protams, varat izvēlēties arī bordo vai sarkankoka krāsu. Droši nokrāsojiet matus tumši sarkanā tonī.

Starp citu, vēl labāk ir sajaukt ķiršu sarkano kopā ar šokolādes brūno. Ja jums ir mazliet gaišāki mati, izvēlieties daudz siltāku un gaišāku ķiršu toni.

1

Zemeņu blondais

Pāris gadus jau modē bijuši šokolādes un melnie matu toņi, bet šogad blondīnes atkal iekaros savu vietiņu zem saules. Vislabākā šīs krāsas priekšrocība ir tāda, ka gaišo matu īpašniecēm ir ļoti viegli iegūt šo maigo nokrāsu.

Nav pat nepieciešams pilnībā atbrīvoties no dzeltenā toņa, jūs vienkārši varat to neitralizēt, izvēloties pareizo zemeņu toni. Izskatās tik pat garšīgi, kā skan.

2

Sirmie mati

Šāda matu krāsa kļuva ārkārtīgi populāra jau pērn. Sudraboti sirmie mati ar maigi baltiem toņiem ļoti piestāvēs jaunām dāmām un elegantām lēdijām. Ja līdz šim nekad neesat krāsojusi savus matus, bet tajos jau iezadzies dabīgais sirmums, ir pienācis īstais brīdis mainīt savu imidžu. Taču atcerieties, ka sirmu matu iegūšanai būs nopietni jāizbalina mati. Ja domājat, ka šāda matu krāsa tomēr nav piemērota jums, iesakām neriskēt. Vislabāk šis tonis izskatās tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kurām no dabas ādas krāsa ir vēsos toņos.

3

Matu iekrāsošana ar džinsu efektu

Šāda modes tendence paredz matu sakņu krāsošanu spilgtos toņos, piemēram, zilā krāsā. Neparasto matu krāsošanas metodi ietekmējuši džinsi. Jau nokrāsotiem matiem tiek pievienota mazliet spilgtāka krāsa saknēm. Atcerieties, ka šāda efekta iegūšanai būs nepieciešams balināt saknes.

4

Tumšie un rudie toņi

Arī spilgti rudie toņi ir iekarojuši un izcīnījuši sev vietiņu modernāko toņu sarakstā. Skaistu loku īpašniecēm iesakām izvēlēties daudz mierīgākus toņus. Modē šobrīd ir tieši kanēļa, medus un šampanieša toņi.

5

Saulriets

Moderno matu krāsu starpā ir arī tādi toņi, kas noteikti iepatiksies ekstrēmākām dāmām. Pats galvenais modes trenda paņēmiens – nokrāsot matus saulrieta toņos. Sarkani, rozā, persiku krāsas un dzeltenie toņi ļoti skaisti izskatās matos, radot rietošas saules efektu.

Protams, biroja darbiniecēm šāds tonis varbūt nav tas pats veiksmīgākais. Ja varat atļauties sev tādus nokrāsot, ikdienā neradot nekādas domstarpības, tad noteikti paeksperimentējiet ar savu ārējo izskatu.

6

Ja vēlaties iegūt jaunu un elegantu matu krāsu, kaut ko pavisam ekstrēmu vai nebijušu, iesakām labāk vērsties pēc palīdzības pie speciālista. Mājas apstākļos matus labāk krāsot tikai tad, ja vēlaties atsvaidzināt jau esošo toni.

Problēma rodas tad, kad šāda efekta iegūšanai būs nepieciešams savienot kopā trīs dažādas krāsas.

Novēlām veiksmīgi eksperimentēt ar saviem matiem un iegūt jaunu, modernu un skaistu izskatu!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru