13 stila viltības, kuras acumirklī liks jums izskatīties jaunākai par 5 gadiem!

Drukas un ornamenti

Nevajadzētu atteikties no ornamentiem un drukām. Veiksmīgi izvēlētas apdrukas piešķirs jūsu tēlam rotaļīgumu un vieglumu. Lai izskatītos jaunāka, izvēlieties plūstošas, krāsainas līnijas. Bet vienkrāsaina druka ģeometrisku figūru veidā tieši otrādi, liks jums izskatīties stingrai.

Brīvi krītošs apģērbs

Ja ar vecumu esat pieņēmušās svarā par pāris kilogramiem, tad nevajadzētu censties par visām varītēm ielīst šaurajās, stilīgajās biksēs. Brīva kritiena drēbes neliks jums izskatīties vecākai, bet tieši otrādi, sniegs zināmu vieglumu apģērbam. Šajā sezonā modē ir zīds un gaisīgi audumi, kas tieši var vizuāli likt jums izskatīties jaunākai.

Nebaidieties parādīt dekoltē

Ja jūsu kakls un āda dekoltē zonā izskatās pietiekoši labi, tad nevajag visu laiku to slēpt zem krekliem ar augstu apkaklīti. Rūpīgs un pieklājīgi dziļš izgriezums izskatīsies ļoti pievilcīgi un ļaus jums nomest pāris gadus no sava vecuma.

Augsta apkaklīte

Lai arī dziļš dekoltē var jums izdevīgā gaismā parādīt jūsu figūru, augsta apkaklīte nepiešķirs jums lieku stīvumu. Džemperis vai bitlene ar augstu apkaklīti samaisa akcentus no vidējās jūsu figūras daļas (kas visbiežāk nav ideāla) un vizuāli pagarina jūsu siluetu.

LASI VĒL: 7 triki, kā izskatīties izsmalcināti un dārgi, ja tam nav ne laika, ne naudas

Nebaidieties no atklātiem tērpiem

Tas, ka jūsu ķermenis jau vairs neizskatās kā 20 gados, nemaz nenozīmē, ka jums līdz mūža galam ir jāizvairās no svārkiem, šortiem un atklātām piedurknēm. Metiet pie malas nepārliecinātību par sevi: vēnas uz kājām vai strijas ir ne jums vienai vien. Matētas zeķubikses un nedaudz iedegums – un jūs droši varat vilkt midi garuma svārkus un blūzi ar dziļu dekoltē.

Pamēģiniet saīsinātus variantus

Ja jūs tomēr kautrējaties parādīt kājas, tad pamēģiniet saīsinātos džinsus. Boyfriend tipa džinsi, kas parāda potīti, izskatās ļoti stilīgi un noteikti liks jums izskatīties jaunākai.

Izvairieties no kostīmiem

Kostīmi, tas ir žakete un svārki vai žakete un bikses, izskatās ļoti stingri un stilīgi. Bet šīs lietas neizbēgami liek jums izskatīties vecākai. Nevajadzētu pilnībā atteikties no lietišķā stila, tā vietā pamēģiniet modeļus ar gariem vai asimetriskiem siluetiem, pagarinātas žaketes, oversize lietas ar vienādām līnijām un bez pārlieku daudzām detaļām.

Parādiet plecus

Tas patiešām izskatās seksīgi un nepiespiesti. Mēreni atklāta un eleganta būze ar atklātiem pleciem liks jums izskatīties par 10 gadiem jaunākai! Pamēģiniet!

Aksesuāri

Mūsdienu jaunatne nenēsā pārāk daudz rotaslietas. Tāpēc pirms izejat no mājas, noņemiet pāris gredzenus un rokassprādzes. Aksesuāriem nav obligāti jābūt dārgiem, galvenā prasība – minimālisms un vienkāršība.

LASI VĒL: Kāds apģērbs vizuāli ”pievieno kilogramus”? Vai kā ģērbties, lai izskatītos slaidāka!

Eksperimentējiet ar apaviem

Līdz ar vecumu kļūst arvien grūtāk visu dienu pavadīt uz papēžiem, bet tas nebūt nenozīmē, ka jums ir jānēsā vecmāmiņas vecmodīgās kurpes. Kurpītes uz zema papēdīša, piemēram, padarīs jūsu siluetu vizuāli slaidāku, tajā pašā laikā staigāt tajās būs daudz ērtāk. Starp citu, pēdējā laikā modē ir sportiski apavi, kurus droši var savienot pat ar kleitām un lietišķiem kostīmiem. Stilīgi, ērti un mīnus 10 gadi!

Nav vērts sekot visām tendencēm

Ja jūs pārāk cenšaties darīt kaut ko pareizi, tas uzreiz kļūst acīmredzams un izskatās nedabīgi. Ģērbties stilīgi un moderni nenozīmē nēsāt tās pašas lietas, ko nēsā jūsu bērni vai mazbērni. Tāpēc centieties izvēlēties ieturētāku apģērbu.

Vecums – tas nebūt nav iemesls aizmirst par modi un pārstāt rūpēties par savu ārējo izskatu. Mēs ceram, ka šie paņēmieni palīdzēs jums izskatīties neatvairāmi un vienmēr saglabāt jaunību un svaigumu.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru