10 slavenības, kuru vecums mūs pārsteigs. Un ne tikai mūs

Selma Haijeka

2

Ja jūs bijāt šokā par Gvenas Stefānijas vecumu, tad labāk apsēdieties, jo Haijekas kundzei ir 48 gadi. Un viņa joprojām ir velnišķīgi laba.

Alisone Hanigana

3

Pirmo reizi mēs Alisonē iemīlējāmies tālajos 90. – tajos gados, kad ieraudzījām viņu seriālā “Bafija pret vampīriem”. Un pēc tam “Kā es satiku jūsu māti”. Nevilksim garumā – tad nu tā, viņai ir 41.

Dženifera Anistone

4

Liekas, ka Dženifera Anistone ir noslēgusi kaut kādu darījumu ar nelabo. Tāpēc, ka aktrise nemainās nemaz. Pat frizūra tāda pati, kā pirmajā “Draugi” epizodē. Bet, laiku neapmānīsi – tagad viņai ir 46 gadi.

Džims Pārsons

5

Jūs droši vien piekritīsiet, bet aktieris, kas attēlojis leģendāro dakteri Šeldonu Kūperu, izskatās uz 27 gadiem. Nu labi, uz 30 gadiem. Bet patiesībā viņam ir 42 gadi. Tādas tās lietiņas.

Elaidža Vuds

6

Mīļajam hobitam Frodo Begginsam no Šīras ir ne vairāk, ne mazāk kā 34 gadi. Neticiet mums – ieguglējiet.

Halle Berija

7

Nenogurstošajai un skaistajai Hallei Berijai ir 48 gadi. Kaut visiem būtu tādi gēni!

Reičela Makadamsa

8

Kanādiešu aktrise pārsteidza skatītājus un kritiķus ar savu lomu “Atmiņas dienasgrāmatā”. Tad viņai bija 25 gadi. Bet tagad – 36, un viņa joprojām ir talantīga un apburoša.

Kianu Rīvs

9

Visnoslēpumainākajam un labākajam aktierim pasaulē ir 50 gadi. Jā, liekas, ka viņš kādus 20 gadus ir pavadījis letarģiskā miegā, tāpēc, ka viņa pusgadsimts ir visnegaidītākā lieta.

LASI VĒL: Kima Kardašjana, un citas slavenības, zem ādas implantē kaklarotas? Aplūko bildes! Kas būs tālāk?

Dmitrijs Haratjans

10

Slavenajam krievu puisēnam – Haratjanam ir 55 gadi. Bet, kaut kas mums saka priekšā, ka aktieris nemainās. Tāpat kā Bajarska cepure.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru