10 pazīmes, ka jūs esat satikuši savu mīlestību no iepriekšējās dzīves

  1. Jūs viņam blakus jūtaties “kā mājās”. Tas ir jocīgs salīdzinājums, bet dvēseļu radniecība dažreiz liekas ļoti līdzīga tai sajūtai, kad jūs sēžat savās mājās zem siltas segas un izbaudiet harmoniju.
  2. Satiekoties ar viņu, jūs sajutāt veselu emociju sprādzienu. Tā ir neizskaidrojama sajūta, ko izraisa vien tuva cilvēka klātbūtne. Jums sāk likties, it kā būtu visu dzīvi viņu mīlējuši.
  3. Jums uzplaiksnī kopīgas atmiņas no pagātnes. Ja jūs pateiksiet partnerim par savu domu par to, ka jūs abi esat radniecīgas dvēseles, tad viņš jūs atbalstīs, un izrādīsies, ka ne tikai jūs viena domājat, ka jūs esat pazīstami visu dzīvi!
  4. Jūs pilnībā viņam uzticaties. Blakus tādam partnerim jūsu dvēsele patiešām ir atvērta. Jūs varat parunāties par visu uz pasaules, zinot, ka saņemsiet atbalstu.
  5. Esot kopā ar viņu, jums zūd laika izjūta. Protams, laiks vienmēr ātri skrien tad, kad esat laimīgi, bet blakus “mīlestībai no pagātnes” laiks skrien vēl ātrāk.
  6. Jums ir spēcīga saikne. Kad jūs esat blakus, saikne pastiprinās vēl vairāk, tāpēc jūs uzminat partnera vēlmes un it visā atrodat kopīgu valodu.
  7. Jūs sajūtat saikni pat tad, kad neesat blakus viens otram. Jūs spējat sajust, ka jūsu partnerim kaut kas ir noticis, vai arī sajust viņa vajadzību ar jums parunāt. Tā ir īsta jūtu maģija!
  8. Jums ir arī garīga saikne! Jūs līdzsvarojat viens otru, un pat klusējot spējat lieliski pavadīt laiku kopā. Piemēram, stundām ilgi priecāties par gleznām, vai arī lasīt grāmatas.
  9. Jūs saprotat viens otru bez vārdiem. Jūs bieži papildiniet viens otra frāzes tā, it kā spējat arī lasīt viens otra domas.
  10. Jūs jūtaties esam kas vairāk, nekā vienkārši jūs pati! Jūsu partneris papildina jūs, padara par pilnīgu personību, kuras dzīve ir pilna ar pozitīvām emocijām. Tas ir burvīgi!

Vai jums ir paveicies ar tādām attiecībām? Grūti pateikt, vai tiešām šie ir signāli no iepriekšējās dzīves, bet tā patiešām ir īsta mīlestības maģija!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru