10 nieru saslimšanas pazīmes un simptomi: klusais slepkava, kuru jūs nekad nedrīkstat ignorēt

Galvas reiboņi un problēmas ar koncentrēšanos.

Tie var būt anēmijas pirmie simptomi un ieteicams, lai jūs apmeklētu ārstu.

Muguras sāpes bez zināma iemesla.

Ja jums sāp mugura, bez zināmiem iemesliem, tad sāpes var izraisīt nieru saslimšana. Tas īpaši attiecas uz sāpēm krustos.

Nieze un citas ādas problēmas.

Niezi, kas parādījusies neizskaidrojami no kā, un citas problēmas ar ādu var izraisīt nieru slimība. Āda ir lielākais orgāns visā mūsu organismā un pilda svarīgas organisma funkcijas, jūsu ķermeņa attiecībās ar ārējo pasauli. Uztverat nopietni visus simptomus, kas saistīti ar ādas veselību.

Amonjaka smaka.

Nieru slimība liek organismam nepareizi izšķīdināt toksīnus, kas noved pie tā, ka asinīs ir pārāk daudz urīna. Tas var izraisīt amonjaka smaku.

Slikta dūša vai vemšana.

Kad neries nepilda savu darbu, kaitīgie atkritumi sāk uzkrāties miesas audos. Ja atkritumi sakrājas par daudz, organisms izmisīgi mēģina tikt no tiem vaļā. Rezultātā tas var izraisīt vemšanu. Neizskaidrojamas nelabums un vemšana — pamatots iemesls lai pārbaudītu nieres.

Visu laiku ir aukstuma sajūta.

Šis simptoms var būt arī drudzis, bet var būt arī anēmijas pazīmes. Kā atzīmēts iepriekš, nieru slimība veicina anēmiju. Ja salšanas sajūta ir saistīta ar nieru infekciju, tas arī var būt drudža iemesls.

Neritmiska apgrūtināta elpošana.

Apgrūtināta elpošana var būt ja plaušās ir palielināts šķidruma daudzums vai arī anēmijas gadījumā. Nieru slimība var izraisīt abas šīs problēmas. Saslimšanas gadījumā, nevajadzētu sākt ārstēties pašam, bet noteikti jāgriežas pie ārsta.

Neļaujiet nieru slimībai jums piezagties. Esiet uzmanīgi, un tiekat galā ar slimību jau sākuma stadijā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru