Saimniece maisā ielika mazliet raugu, miltus, ūdeni un cukuru… Aplūkojiet rezultātus!

2Franču konditorejas izstrādājumi ir visīstākie mākslas darbi! Visas pasaules kulinārijas meistari steidz uzzināt gaisīgo bagešu, kruasānu un daudzu citu šedevru recepšu noslēpumus. Šodien mūsu redakcija palutinās savus lielākos gardēžus, daloties ar franču maizes recepti.

Franču maize

SASTĀVDAĻAS

  • 1 ēdamkarote sausā rauga
  • 250 ml ūdens
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • ½ tējkarote sāls
  • 80 ml augu eļļas
  • 1 ola
  • 250 g miltu
  • 25 g sezama sēklu

Šķir lapu un uzzini kā pagatavot šo aromātisko gardumu


 

Līdzīgi raksti

Viens komentārs

  1. Ileita

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *