Ļoti garšīgs, maigs medus biskvīts! Smaržo pēc medus, kūst mutē! Lieliski piepūšas, nesaplok, nav garozas, maksimāli vienkārši pagatavojams!

7jdz2ok4ikmSastāvdaļas:
-Vistu olas — 6 gb.
-Cukurs — 160 grami
-Medus — 2 ēdamkarotes
-Мilti — 190 grami

Pagatavošana:
1. Sakuļam olas, cukuru un medu, līdz iegūta bieza, balta masa. Kult ne mazāk par 10 minūtēm. Apjomam jāpalielinās aptuveni 4 reizes!
2. Pēc tam rūpīgi ieberam miltus un samaisām no augšas uz apakšu. Cept 170 – 18- grādu temperatūrā. Gatavību nosakām ar kociņu. Ļaujam formā atdzist!

Uzzini alternatīvu pagatavošanas veidu, šķirot nākošo lapu


 

Līdzīgi raksti

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *